Mertpk
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 29,907
Bu sistemi alın ama yükseltme yapmayın.Önerir misin bir tane hazır sistem her şey dahil alicam ona göre yardimci olurmusun
Bu sistemi alın ama yükseltme yapmayın.Önerir misin bir tane hazır sistem her şey dahil alicam ona göre yardimci olurmusun
Öneri yaparsaniz sevinirim hiç anlamamGereksiz yükseltmeler yapmışsınız.
Nereden bulabirimHocam bunlardan daha kaliteli daha ucuza parçalar var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Bu hali iyi mi?Bu sistemi alın ama yükseltme yapmayın.
Freedos gelice işletim sistemi kurmak gerekmiyormu oem key ler aktifleştirmek için die biliyorumBu şekilde alabilirsiniz. SSD'yi bu yapmanızıda o kadar da tavsiye etmem ama. yinede yapılabilir. Diğer bileşenleri çok daha rahat fiyatlara toplarsınız. Mesela monitöre 3350 TL civarı bir şey vermişsiniz. aynı kalitede monitörler 2300 TL civarı. Windows 10 Orijinale ihtiyacınız yok. zaten orijinal oemler 100-150 TL civarı satılıyor.
Yani mönütör ve Windows harici alinabilirBu şekilde alabilirsiniz. SSD'yi bu yapmanızıda o kadar da tavsiye etmem ama. yinede yapılabilir. Diğer bileşenleri çok daha rahat fiyatlara toplarsınız. Mesela monitöre 3350 TL civarı bir şey vermişsiniz. aynı kalitede monitörler 2300 TL civarı. Windows 10 Orijinale ihtiyacınız yok. zaten orijinal oemler 100-150 TL civarı satılıyor.
Peki işletim sistemi nerede yükleyebilirimEvet hocam. Ama oem keyler dediğim gibi 100-150 TL felan amazonda. daha ucuza retail keylerde bulunuyor.
Hocam onlari degistirdim msi gk30 alicamHocam bence mouse ve kulaklığıda almayın. modemi alabilirsiniz belki. ne kadar kaliteli bilmiyorum. mouse ve klavyeye bütçenizi belirleyin, ona göre konu açın. Emin olun daha iyilerini size göstereceklerdir. Benim o kadar da bilgim yok. o yüzden yardımcı olamıyorum kusura bakmayın.
Herhangi tanıdığınız bir Bilgisayarcıya giderseniz size yükler. Ama emin olun tanıdığınız ve güvendiğiniz birisi olsun. ve işletim sistemi yüklenirken yanında durun.Yani mönütör ve Windows harici alinabilir
Peki işletim sistemi nerede yükleyebilirim
Peki sadece kasayı götürsek yeterlidir herhaldeHerhangi tanıdığınız bir Bilgisayarcıya giderseniz size yükler. Ama emin olun tanıdığınız ve güvendiğiniz birisi olsun. ve işletim sistemi yüklenirken yanında durun.
Hocam bakın mesela orda gk30 900TL gibi bir fiyat farkı koyuyor. ama akakçede 500 TL https://www.akakce.com/klavye-mouse-seti/en-ucuz-msi-vigor-gk30-combo-kablolu-fiyati,552196641.htmlHocam onlari degistirdim msi gk30 alicam
Kozmetiki ayrı alin diyorsunuz yaniHocam bakın mesela orda gk30 900TL gibi bir fiyat farkı koyuyor. ama akakçede 500 TL https://www.akakce.com/klavye-mouse-seti/en-ucuz-msi-vigor-gk30-combo-kablolu-fiyati,552196641.html
Bu yüzden böyle hazır toplama sitelerden yan ürünler çok almayın.