G300S Logitech gaming software sorunu

Nemix

80+
Reaksiyon skoru
92
Minecraft oynuyorum, mavi renkte oynuyorum. Kendi kendine başka profile geçiyor ve renk değişiyor makro tuşuna bastıgımda makrolarım işlemiyor silip bir daha yükledim amma velakin sorunum halen daha düzelmedi. Bilen varsa yardımcı olsun. Şimdiden teşekkürler.
Diğer mouseda böyle bır sıkıntı bulunmamakta nasıl düzeltebilirim

Minecraft oynuyorum, mavi renkte oynuyorum. Kendi kendine başka profile geçiyor ve renk değişiyor makro tuşuna bastıgımda makrolarım işlemiyor silip bir daha yükledim amma velakin sorunum halen daha düzelmedi. Bilen varsa yardımcı olsun. Şimdiden teşekkürler.
Diğer mouseda böyle bır sıkıntı bulunmamakta nasıl düzeltebilirim
bende mouse incelerkem g300s modeliyle ilgili çok fazla eleştiri aldım
1. eski
2. eski bi öouse bu fiyatlara değmez
3.sensör kalitesiz
4.Logitech dandik kalitede ürün yapmış (bazı ürünlerde yapabiliyor)
aslında makro tuşları ile ilgili bir sorun söylememişlerdi o yüzden belkide dandik malzeme kalitesi sınıfına girebilir

bende mouse incelerkem g300s modeliyle ilgili çok fazla eleştiri aldım
1. eski
2. eski bi öouse bu fiyatlara değmez
3.sensör kalitesiz
4.Logitech dandik kalitede ürün yapmış (bazı ürünlerde yapabiliyor)
aslında makro tuşları ile ilgili bir sorun söylememişlerdi o yüzden belkide dandik malzeme kalitesi sınıfına girebilir
Uzun süredir kullandığım bir model. Fakat şunu unutmamak gerek. G300s modelinin ilk satış fiyatı 90 tl idi. O fiyat bandına gayet tercih edilenler arasındaydı. Sonrasında 140 ardından da 250 gibi saçma fiyatlara çıkartıldı.

Hor kullanmama rağmen ilk aldığımda 3 yıl hiç sorun yaratmadı sonrasında bozuldu. Gidip 2.kez aldım sadece sağ makro tusu cok bastığım için bozuldu. Hala sapasağlam kullanmaktayım.
Günümüzde olan mouse modellerini baz alarak güncel fiyatıyla evet kötü. Ama dandik demek doğru değil benim gözümde.

Uzun süredir kullandığım bir model. Fakat şunu unutmamak gerek. G300s modelinin ilk satış fiyatı 90 TL idi. O fiyat bandına gayet tercih edilenler arasındaydı. Sonrasında 140 ardından da 250 gibi saçma fiyatlara çıkartıldı.

Hor kullanmama rağmen ilk aldığımda 3 yıl hiç sorun yaratmadı sonrasında bozuldu. Gidip 2.kez aldım sadece sağ makro tusu cok bastığım için bozuldu. Hala sapasağlam kullanmaktayım.
Günümüzde olan mouse modellerini baz alarak güncel fiyatıyla evet kötü. Ama dandik demek doğru değil benim gözümde.
tamam dandik demek az kalır kazık ve dandik 90tl olsaydı bu dediklerim geçersiz kalabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uzun süredir kullandığım bir model. Fakat şunu unutmamak gerek. G300s modelinin ilk satış fiyatı 90 TL idi. O fiyat bandına gayet tercih edilenler arasındaydı. Sonrasında 140 ardından da 250 gibi saçma fiyatlara çıkartıldı.

belki 250tl'ye buna bakabilirsin https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...5I-pUscksTRbJRsaj1Qgd-10aJhFxIxQaAnvoEALw_wcB

Geri