Turknet fiber altyapı geçiş

yorumsizdeTR

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
209
Fiber altyapı geldi türk Telekom gelip fiber siyah kutuyu taktı bizde elektrikci getirip daireye Telekom verdiği kabloyu dosettirdik her şey tamam altyapı fiber olduğu için Türknet modem ücretsizmiş onu istedik Telekom gelip kurulum yapacakmis gelmeleri kaç gün sürer? Ve kaç dowland alırım

Gpon cihazı ve modem veriliyor model hatırlamıyorum ama bize gelen Gpon un markası nokia

Fiber altyapı geldi türk Telekom gelip fiber siyah kutuyu taktı bizde elektrikci getirip daireye Telekom verdiği kabloyu dosettirdik her şey tamam altyapı fiber olduğu için Türknet modem ücretsizmiş onu istedik Telekom gelip kurulum yapacakmis gelmeleri kaç gün sürer? Ve kaç dowland alırım
Bende de var aynısı memnunum Türknetten

Tamam sağolun bu hafta içi gelir umarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi modem ve kaç günde geldiler kurulum için
Siyah modemden var daha önce tt fiber kullandığım için kuruluma falan gelmediler otomatik 5 günde geçtim.

2-3 gün içerisinde geliyorlar. Bana verdikleri modem zyxel. Hayırlı olsun :)

Son düzenleme:
Geri