Turknet fiber altyapı geçiş

Kaç gün içinde geldiler turknet 35 MB lik kullanıyorduk önceden fiber gelince 100 gecicez
Benim yaşadığım süreç baya ekstrem oldu anlatmasam daha iyi 3-4 ay'ı buldu.

Hız olarak 110-8 olarak alıyorum.

2-3 gün içerisinde geliyorlar. Bana verdikleri modem zyxel. Hayırlı olsun :)
Sağolun zte h278a mi veriyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim yaşadığım süreç baya ekstrem oldu anlatmasam daha iyi 3-4 ay'ı buldu.

Hız olarak 110-8 olarak alıyorum.
Ne uzun sürdü Telekom ekibinin gelip modemi kurması mi
Maksimum herkes 95 alıyor siz nasıl 120 dowland alıyorsunuz?

Hocam nerede yaşadığını bilmediğim için bulunduğun adreste kablonet varsa ilk onu değerlendir. Fiyatları gerçekten bedava

Ekran Görüntüsü (31).png

Gigafiber 1000 MB mükemmel bir şey hocam
Hocam nerede yaşadığını bilmediğim için bulunduğun adreste kablonet varsa ilk onu değerlendir. Fiyatları gerçekten bedava
Maalesef bulunduğum yerde kablonet yok en iyisi ise turknet zaten hepsi Telekom altyapısını kullanıyor hangisi ucuzsa daha iyi akşamlar 99 liraya 100 dowland
Normalde geçmez hocam 95-100 u siz destek kaydı açıp sınırı mi kaldırdınız yoksa başka bir şey mi yaptınız
internet veriyor

Maalesef bulunduğum yerde kablonet yok en iyisi ise turknet zaten hepsi Telekom altyapısını kullanıyor hangisi ucuzsa daha iyi akşamlar 99 liraya 100 dowland

Normalde geçmez hocam 95-100 u siz destek kaydı açıp sınırı mi kaldırdınız yoksa başka bir şey mi yaptınız
internet veriyor
Hiçbir şey yapmadım

internet veriyor

Darısı herkesin başına :)

Geri