Minecraft yüksek cpu düşük gpu kullanımı

Reaksiyon skoru
16
Merhaba arkadaşlar minecraft da craftrise da oynarken böyle bir sorunlar karşılaşıyorum bilgisayarım acer nitro 5 i5 10300h 1660ti.
ve bu sebep yüzünden minecraftta bile 100 fps falan alıyorum

Minecraft GPU değil CPU odaklı bir oyun. Ondan CPU kullanımı yüksek olması normal.

Bulunduğunuz alan, Minecraft içi grafik ayarları. Nvidia denetim masası ayarları. Windowsa yapılan ayarlar. Chunk sayınız. birçok etken var fps için. Onların detaylı bilgisini verin.

Bulunduğunuz alan, Minecraft içi grafik ayarları. Nvidia denetim masası ayarları. Windowsa yapılan ayarlar. Chunk sayınız. birçok etken var fps için. Onların detaylı bilgisini verin.
Minecraft ta ayarlar kıstım chunklarım ise 5 te nvidia denetim masası ayarlarını da yaptım windowsa da ayar yaptım.fakat ona rağmen böyle

Nvidia ayarlarınızı atar mısınız?

Merhaba arkadaşlar minecraft da craftrise da oynarken böyle bir sorunlar karşılaşıyorum bilgisayarım acer nitro 5 i5 10300h 1660ti.
ve bu sebep yüzünden minecraftta bile 100 fps falan alıyorum
Öncelikle minecraft cpu dayalı bir oyundur ikinci olarak craftrise'da tek siz düşük fps almıyorsunuz başka birsürü kişi alıyor bu uygulamaya bağlı bir şey birde oyun içi ayarlarınız nedir mesela chunk vb bunlar yüksekse gayet normaldir ve nornal minecraftta da böyle düşük fps alıyor musunuz? Bu sorulara cevap verebilirseniz yardımcı olabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia ayarlarınızı atar mısınız?
Hocam bence dahili grafik birimini de kullanıyor olabilir

Öncelikle minecraft cpu dayalı bir oyundur ikinci olarak craftrise'da tek siz düşük fps almıyorsunuz başka birsürü kişi alıyor bu uygulamaya bağlı bir şey birde oyun içi ayarlarınız nedir mesela chunk vb bunlar yüksekse gayet normaldir ve nornal minecraftta da böyle düşük fps alıyor musunuz? Bu sorulara cevap verebilirseniz yardımcı olabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bence dahili grafik birimini de kullanıyor olabilir
Evet olabilir. Aygıt yöneticinden bakması lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,909
Üyeler
186,262
Son üye
uhmets
Geri