Bu gitarın markası nedir? Başlangıç için uygun mu?

Simero1

80+
Reaksiyon skoru
40
Arkadaşlar merhaba. İki hafta öncesinde stajdan yatan maaşım ile uzun süredir heves ettiğim için kendime elektro gitar almak için bi' dükkana girdim ve başlangıç seviyesi için gitar aradığımı söyledim. İkinci el olan bu ürünü aldım yaklaşık 750 tl gibi bir fiyata aldım. Bu gitar için bu para iyi mi ve gitarın markası nedir üstüne bu gitar başlangıç için ideal mi?

Sanırım el yapımı bir gitar keşke gitara başlamak için klasik gitar ile başlasaydın senin için daha sağlıklı olurdu. Temelin varsa iyi ama ilk gitara bu gitarla başlıyorsan seni biraz zorlayabilir. Potlarında sorun yoksa fiyatı uygun.

Müzikli günler.
İyi Forumlar.

Sanırım el yapımı bir gitar keşke gitara başlamak için klasik gitar ile başlasaydın senin için daha sağlıklı olurdu. Temelin varsa iyi ama ilk gitara bu gitarla başlıyorsan seni biraz zorlayabilir. Potlarında sorun yoksa fiyatı uygun.

Müzikli günler.
İyi Forumlar.
Neden klasik gitar zorunlu istedigiyle çalabilir

Hocam umarım ağır ve elektroniği dandik değildir

İstediğiyle çalabilir fakat klasik gitar ile başlangıç yapması daha iyi olur çünkü elektro gitar telleri gitara yeni başlayan birisinin ellerini acıtabilir yaklaşık 4-5 yıldır gitar çalıyorum elektro akustik ve strat kasa elektro gitarım var benim bile uzun süre çalınca ellerimi acıtıyor.

Geri