Kaoadan besleniyorum
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 307
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ağa 1250 lirayada kargo parasida almazsın bee
Bende öyle düşündüm ama aylık maks 1250 TL harcıyabiliyor.Papara sanal kart ile mi yapiyim
Kanka fazla ödemek umrumda değil kart aylık Max 1250 alıyorİlk klavyeyi alıp sonra mouse alsan?
10TL fazla ödüyorsun sanırım
hayır papara black cardın limiti daha yüksek diye biliyorum sanal kartdan bahsetmiyorumKartın aylık giriş limiti 1250 daha fazlasını almıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kanka oda Max 1250 alıyormuş
düzeltiyorum sanırsam bütün ön ödemeli kartlarda 1250tlhayır papara black cardın limiti daha yüksek diye biliyorum sanal kartdan bahsetmiyorum
Black Kart olsa zaten hiç uğraşmam bu toslayla ama şuan sipariş etsem 1 haftaya gelirhayır papara black cardın limiti daha yüksek diye biliyorum sanal kartdan bahsetmiyorum
Hocam şöyle yapsanız klavyeyi ilk önce alsanız sonra paranızı çekip üstüne 20 tl ekleyip papara kartdan sanal kart oluşturup alsanız nasıl olurBlack Kart olsa zaten hiç uğraşmam bu toslayla ama şuan sipariş etsem 1 haftaya gelir
bende 17 bintlye sistem aldım 30 tl kargo ücreti koydular 17 bin 30 tl oldu bankaya gidip limiti artırdık böyle bişey olamaz ciddenvizdansızlık başka bişey değil kargo ücreti saçmalığı 1250 ya kargo çıkarmak hoş bişey değil
Hocam benim tosla para yükleme limiti 50k gözüküyor. Sizin neden 1250 tl?Merhaba 18 den küçük olduğum için tosla kart kullanıyorum ve en fazla 1250 TL yuklueyebiliyorum itopyada razer klavye ve mouse alacaktım tam 1250 TL ediyordu ama ödeme adımına geçtiğimde 10 TL de kargo ücreti olduğunu gördüm hiç böyle bişey beklemiyordum 1250 TL lik ürün sonuçta kargo aklıma bile gelmedi istesem de Karta 10 lira fazla yükleyemiyorum çünkü limiti bu kadar acaba Abdullah abi veya itopyaya ulaşsam bana yardımcı olurlar mı?
o para yükleme limiti harcama limiti 1250tlHocam benim tosla para yükleme limiti 50k gözüküyor. Sizin neden 1250 TL?
Karta 30 lira fazla ödeme yapsan limit açılırdı.bende 17 bintlye sistem aldım 30 TL kargo ücreti koydular 17 bin 30 TL oldu bankaya gidip limiti artırdık böyle bişey olamaz cidden
Siz galiba 18 yaşından büyüksünuz hesabınız dogurluanmis olduğu için olabilirHocam benim tosla para yükleme limiti 50k gözüküyor. Sizin neden 1250 TL?
hocam yazdığım mesaja bakarmısınız en mantıklısı o gibi duruyorSiz galiba 18 yaşından büyüksünuz hesabınız dogurluanmis olduğu için olabilir