burakparlak312
80+
- Reaksiyon skoru
- 72
Balık alıyordum hocam arıyım mı yoksa siteden yazayım mıAmazon müşteri temsilcisi ile görüşsene niye bu kadar bekledin?
Balık alıyordum hocam arıyım mı yoksa siteden yazayım mıAmazon müşteri temsilcisi ile görüşsene niye bu kadar bekledin?
İllaki iptal edenler olucaktır hocamTekrar iner mi sizce arkadaşlar yetişemedim de.
şuan 3850 tl civarı fiyatTekrar iner mi sizce arkadaşlar yetişemedim de.
gördüm hocam nedense stokta olunca çelişkiye düşüyorumşuan 3850 TL civarı fiyat
Çelişkiye düşecek bir şey yok hocam ihtiyaç varsa alınır yoksa alınmazgördüm hocam nedense stokta olunca çelişkiye düşüyorum
Bende senle aynı durumdaydım neredeyse 2 yıldan beridir bekliyordum.Bakalım bi gelsin pci 3.0 da fps çok düşerse geri verebilirim.Aldım dostlar 3880 TL ye hepinize teşekkür ederim. 2 yıllık bekleme sürecime değer umarım
Bugün gönderildi de bende hocam 2 martta verdim teslim edilmek üzere yola çıktı demiyor muhtemelen satıcı kargoya verdi fakat daha yola çıkmadı 21 mart olarak görünüyor bendede .
Avusturalya post global diyor kargo şirketi .Bugün gönderildi de bende hocam 2 martta verdim teslim edilmek üzere yola çıktı demiyor muhtemelen satıcı kargoya verdi fakat daha yola çıkmadı 21 mart olarak görünüyor bendede .ilerleyecektir
Ben kullanıyorum 3.0 ile. Gayet memnunum.Bende senle aynı durumdaydım neredeyse 2 yıldan beridir bekliyordum.Bakalım bi gelsin pci 3.0 da fps çok düşerse geri verebilirim.