mallesef bu kadar sorunluBu gördüğüm kaçıncı konu oldu bu kadar sorunlumuymuş bu kulaklık
Bende almıştım yedek kulaklık olarak ama iade ettim daha sonra. Hs60 pro aldım bugün amazondan 500 tl ye oda sorunlu çıkmaz inşallahmallesef bu kadar sorunlu
Ee ben aldım diye üzülümüversemBende anlamadım diye üzülmüştüm. Geçmiş olsun
nasıl yapcaz iadeyiBende almıştım yedek kulaklık olarak ama iade ettim daha sonra. Hs60 pro aldım bugün amazondan 500 TL ye oda sorunlu çıkmaz inşallah
Kulaklık elime ulaşmadan iade ettim ben hijyen kurallarından dolayı itopya almaya bilir ama yinede sitesinden iade etmeyi çalışın.nasıl yapcaz iadeyi
İade edilebiliyor mu?Bende almıştım yedek kulaklık olarak ama iade ettim daha sonra. Hs60 pro aldım bugün amazondan 500 TL ye oda sorunlu çıkmaz inşallah
mc degil ses cok azARKADAŞLAR ÇÖZDÜM!!!!! Nasıl yaptım tam olarak ben de bilmiyorum, 3 saat boyunca aynı ayarlar kısmında döndüm dolaştım. En sonunda Aygıt Yöneticisi>Ses, oyun ve ... ayarları kısmından Realtek'i devredışı bıraktım ve PC'yi yeniden başlattım. Geri açınca Realtek'i tekrar etkinleştirdim ve sorun çözüldü. Kısa devre yapmış gibi bir şey oldum galiba ama şu an gayet güzel çalışıyor mikrofon.
Kargoya verilmeden iade ettim hocamİade edilebiliyor mu?
Kulaklık olduğu için iade yok diye biliyorum?