aynen öylearkadaşlar bende de kulakıgın tekerlegını sonuna kadar cevırmeme ragmen az da olsa ses gelıyor. sizde de durum boylemı
Böyle yorumların hastasıyımBu gördüğüm kaçıncı konu oldu bu kadar sorunlumuymuş bu kulaklık
En çok da bu yorumlara hastayımmallesef bu kadar sorunlu
aynenarkadaşlar bende de kulakıgın tekerlegını sonuna kadar cevırmeme ragmen az da olsa ses gelıyor. sizde de durum boylemı
en başta bana sorun yaratsada kulaklık şuan çok güzel ses kalitesi var müzik dinliyorum teşekkürlerEn çok da bu yorumlara hastayım
Hocam çoğu kişinin anakartında kötü ses kartı bulunuyor.Kulaklıkta da ses kartı bulunmadığından dolayı az ses olayı normal değil mi? Zamanında asus delta core almıştım ses az geliyo diye iade etmiştim sonra.Jack kulaklıklarda çok düşük ses olayı yanlış Jack bağlantısı ile alakalıdır bilgisayardan önce kulakligi telefon bağlantısı ile deneyin
telefonlada denedıgımde en kısık ayarda bıle ses gelıyor.Jack kulaklıklarda çok düşük ses olayı yanlış Jack bağlantısı ile alakalıdır bilgisayardan önce kulakligi telefon bağlantısı ile deneyin
kulaklık iyi bir kulaklık deyil ve sorunluda deyil kulaklığın verdiği desibel 100 db bu yüzden sesler az geliyor bişi alırken markacı olmayın özelliklerine bakın.Bu gördüğüm kaçıncı konu oldu bu kadar sorunlumuymuş bu kulaklık
suanki kullandımda 108 db ama arada dag kadar fark varkulaklık iyi bir kulaklık deyil ve sorunluda deyil kulaklığın verdiği desibel 100 db bu yüzden sesler az geliyor bişi alırken markacı olmayın özelliklerine bakın.
Evet benim de öyle kısıyor ama tamamen kapanmıyorarkadaşlar bende de kulakıgın tekerlegını sonuna kadar cevırmeme ragmen az da olsa ses gelıyor. sizde de durum boylemı