ahmetcnar1
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 226
Arkadaşlar note 8 pro cihaza netflix yükliyim dedim ama play store da cihazınız bu sürümle uyumlu değil hatası alıyorum varmıdır bi çözümü.
Netfilx'in kendi sayfasında sanırım bu sorunu yaşayanlar için bir dosya vardı, onu indirin diyordu. Linki falan hatırlamıyorum ama arayınca çıkar muhtemelen.Arkadaşlar note 8 pro cihaza netflix yükliyim dedim ama play store da cihazınız bu sürümle uyumlu değil hatası alıyorum varmıdır bi çözümü.
sağolasın ama daha yasal yada güvenli bir çözüm yokmuAPK olarak indir. Apk pure ya da aptoide'yi kullanabilirsin.
bakayımNetfilx'in kendi sayfasında sanırım bu sorunu yaşayanlar için bir dosya vardı, onu indirin diyordu. Linki falan hatırlamıyorum ama arayınca çıkar muhtemelen.
Netfilx'in kendi sayfasında sanırım bu sorunu yaşayanlar için bir dosya vardı, onu indirin diyordu. Linki falan hatırlamıyorum ama arayınca çıkar muhtemelen.
Attım size siteyi.sağolasın ama daha yasal yada güvenli bir çözüm yokmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bakayım
android 11 telefonNetflix mesajı: "Bu uygulama cihazınız ile uyumlu değil."
Bu hata mesajını düzeltmek için cihazınızı yeniden başlatmayı deneyin. Hatayı almaya devam ediyorsanız Android cihazınızın güncel Netflix uygulama sürümünü destekleyip desteklemediğini kontrol etmek için ilgili adımları uygulayın.help.netflix.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Attım size siteyi.
Bir deneyin isterseniz, belki olur.android 11 telefon
olmadıBir deneyin isterseniz, belki olur.
apk olarak mı6.26.1 sürümünü indirin ayni sorunu ben de yaşıyordum o sürümle çalışıyor
Evetapk olarak mı
ben olsam bi çözüm arardım apk dan bi uygulamada ban yiyen birini görmüştümpeki her özelliği kullanılıyomu yine