Yardım Full+Full Ghosting Klavye

Necip5270392

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
114
Merhabalar Uzun Süredir Mebran Klavye Kullanıyorum Ghostingine Falan Pek Bakmıyordum Ama Bu Sıralar Sinirimi Bozmaya Başladı Bu Olay Ve Açıkçası Klavyemde Gidiyor Denilebilir Ve Bende Yeni Klavye Almayı Planlıyorum Fakat Full+Full Ghosting Olsun İstiyorum Tüm Tuşlara Aynı Anda Bastığımda Hepsini Ayrı Ayrı Algılasın İstiyorum Yada Ona Yakın Bi Algılama Seviyesi Açıkçası Mebran Yada Mekanik Hiç Farketmez Diyebilirim Aman Aman Bir İş Yaptığım Yok Zaten Sadece olabildiğince İyi Bir Ghosting Olsun Yeter Yani Açıkçası Ucuz Olursa Sevinirim Diyebilirim Çünkü Açıkçası Şuanlık Ayıracak Bir Bütçem Yok Denilebilir Buna Göre Bir Yorum Yaparsanız Sevinirim Birazcık Ucuz Olsun Külçe Altın Olsun Gibi Bir Hesap Oldu Şuanki Kur Değerlerinde Ama Malesefkine Benim Durumda Bu Hocalarım Yapabileceğim Bişey Yok Şimdiden Önerileriniz İçin Teşekkürler.

mekanik klavye önerimdir , bütçe el veriyorsa red swich kaliteli bir şey alman iyi olur.

mekanik klavye önerimdir , bütçe el veriyorsa red swich kaliteli bir şey alman iyi olur.
Mekanik klavye Güzel Olur Ama Şuan Ayırabileceğim Ekstra Bir Bütçe Yok Ondan Dolayı Şimdilik Beni İdare Edecek Ghostingli Bir Klavye Arıyorum Büyçem Olunca Alacam Mekaniği

Kasıtlı olarak mı ilk harfleri büyük yazıyorsun?

Kasıtlı olarak mı ilk harfleri büyük yazıyorsun?
Küçüklükten Kalma Bir Alışkanlık Normal Deftere Yazarkende Böyle Yazıyorum Yani Sadece Telefonda Büyük Olmuyor O Kadar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca Güzel De Görünüyor Bence
:D

Mekanik klavye Güzel Olur Ama Şuan Ayırabileceğim Ekstra Bir Bütçe Yok Ondan Dolayı Şimdilik Beni İdare Edecek Ghostingli Bir Klavye Arıyorum Büyçem Olunca Alacam Mekaniği
bütçe ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,725
Üyeler
191,152
Son üye
furkan507
Geri