Kullanıcı İncelemeleri Yapan Üyemize Bizden Küçük Bir Hediye 🔥

@pickpocket isimli arkadaşımıza teşekkürlerimi iletiyorum kullanıcı inceleme kategorisinde kendi ürünlerini çok güzel bir şekilde inceleyip forumumuzda yayınlamış, ben de bu yazıları yakından takip ettim emekleri için ekibimiz adına teşekkürler :coffee:

Özelden @Mehmet Yılmaz 'e ulaşıp kargo bilgilerini iletirsen Asus VivoStick PC hediye etmek istiyoruz.

keyifli forumlar :blobdance:
ilhan şene benzion abi
1646426089996.png

on numara iş gerçekten. belki ileride böyle kardeşlerimizle bir video falan çekersin hocam hem onlarada motivasyon olur.

@pickpocket isimli arkadaşımıza teşekkürlerimi iletiyorum kullanıcı inceleme kategorisinde kendi ürünlerini çok güzel bir şekilde inceleyip forumumuzda yayınlamış, ben de bu yazıları yakından takip ettim emekleri için ekibimiz adına teşekkürler :coffee:

Özelden @Mehmet Yılmaz 'e ulaşıp kargo bilgilerini iletirsen Asus VivoStick PC hediye etmek istiyoruz.

keyifli forumlar :blobdance:
Çok teşekkür ederim, hiç beklemediğim bir anda oldu gerçekten. :peepokalp: İncelemelerimi özenle, forumdaki arkadaşlarımız ve ziyaretçiler girdiğinde beğenerek incelesinler diye bu kadar uğraşıyorum. Süpriz hediyen için tekrar teşekkür ederim. @Abdullah Hacıgül :)

Tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum 🌹
@Kontfire @Agathon @Perfectshot06 @Abdurrahman Avf @Mehmet4205 @BERKANY @Proletarya @SUPRAAAAAAAA @Bura.K @BatuhanKLC @F335 @MTBC @Jokester

@Abdullah Hacıgül Abi forumda birçok kez indirimli ekran kartı paylaşan bir arkadaşım vardı. Hatta bir ara hikayende paylaştığın 1500TL'ye 6500XT'yi alan kişi de benim arkadaşım sayesinde aldı. (alan kişi arkadaşımı etiketledi hatta, istersen bakabilirsin)
Biri arkadaşıma küfür etti ve çıkan tartışma yüzünden arkadaşım ban yedi. (nedense tartışmayı başlatan yemedi)
Arkadaşıma hediye olarak banını açabilir misin? O da forumda çoğu kişiye indirimli kart almasına vesile olmuştur.

Geri