Instagram Instagram telefon numarası istiyor!

Heath Ledger

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,767
Arkadaşlar kaç yıllık hesabıma bugün girmeye çalışınca (zaten giriş yapılıydı, instagram uygulamasını açınca) bir anda hata oluştu dedi ve telefon numarası girmemi istiyor. Telefon numarasına kod yollayıp onu girmemi istiyor. Ancak aşağıdaki fotoğraftaki gibi fontlar felan kaymış şekilde. İnstagram bu şekilde telefon numarası ister mi? Yoksa dolandırıcılar bir şekilde hesaba ulaştılar, telefona gelecek kodu almak için mi böyle bir yöntem uyguluyorlar. Bilgisi olan varsa sevinirim. Şuan hiçbir şekilde giriş yapamıyorum hesaba. Ayrıca başka hesaptan kendi hesabıma bakınca hesap gözükmüyor.
Screenshot_20220305-144138_Instagram.jpg

Arkadaşlar kaç yıllık hesabıma bugün girmeye çalışınca (zaten giriş yapılıydı, instagram uygulamasını açınca) bir anda hata oluştu dedi ve telefon numarası girmemi istiyor. Telefon numarasına kod yollayıp onu girmemi istiyor. Ancak aşağıdaki fotoğraftaki gibi fontlar felan kaymış şekilde. İnstagram bu şekilde telefon numarası ister mi? Yoksa dolandırıcılar bir şekilde hesaba ulaştılar, telefona gelecek kodu almak için mi böyle bir yöntem uyguluyorlar. Bilgisi olan varsa sevinirim. Şuan hiçbir şekilde giriş yapamıyorum hesaba. Ayrıca başka hesaptan kendi hesabıma bakınca hesap gözükmüyor. Alıntıyı görüntüle
knk pc den girmeye çalış ama dolandırıcılık olduğunu düşünmüyorum

dolandırıcılık değildir.bir kere bende girmeye çalışırken gerçek insan olup olmadığımı kanıtlamak için fotograf istemişti.arada doğrulama istiyebiliyor :)

Kodu giriyorum. Umarım dolandırıcılar saçma sapan hikaye paylaşmaz. Ayrıca böyle bir durum olduğunda mailime mesaj atmaları gerekmez mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,467
Üyeler
195,635
Son üye
Emirhanyllmz
Geri