Kyles
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 761
Acıbadem de misin?Kral imkansız gibi artık ,hiç boşa çıkma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
46 şuan
Acıbadem de misin?Kral imkansız gibi artık ,hiç boşa çıkma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
46 şuan
Evet kardeşimAcıbadem de misin?
Ben ciksam 50dk gelirim hiç mi şans yok?Evet kardeşim
Reis imkansız diyim sana son 2Ben ciksam 50dk gelirim hiç mi şans yok?
Hayırlı olsun sana simdiden. bizim için yapıcak bisey yok başka zamana artık.Reis imkansız diyim sana son 2
Teşekürler en iyisi senin olsun inşallahHayırlı olsun sana simdiden. bizim için yapıcak bisey yok başka zamana artık.
Rica etsem sırayı atar mısın?Evet kardeşim
Hocam 48 şuan liste bi arkadaştaRica etsem sırayı atar mısın?
Yok gelicemde emin olmak istiyorum acaba kişi mi eliyorsunuz yoksa cidden mi şimdi yanlış anlamayın beni yalan söylüyorsunuz demiyorum işimi garantiye almak istiyorumHocam 48 şuan liste bi arkadaşta
Yok gelicemde emin olmak istiyorum acaba kişi mi eliyorsunuz yoksa cidden mi şimdi yanlış anlamayın beni yalan söylüyorsunuz demiyorum işimi garantiye almak istiyorum
Şimdi oldumu kralYok gelicemde emin olmak istiyorum acaba kişi mi eliyorsunuz yoksa cidden mi şimdi yanlış anlamayın beni yalan söylüyorsunuz demiyorum işimi garantiye almak istiyorum
Anladım teşekkür ederim yanlış anlamayın dediğim gibi emin olmak istedim sanal ortam sonuçta kimseyi tanımıyoruz.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şimdi oldumu kral
Sende haklısın tabi hocamAnladım teşekkür ederim yanlış anlamayın dediğim gibi emin olmak istedim sanal ortam sonuçta kimseyi tanımıyoruz.