İtopya'nın rezilliği

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

yusuf.fb

80+
Reaksiyon skoru
96
Millet kendi kafasına göre sıra yazdırmışlar normalde sistemi alabiliyordum 54 sıradayım ailesi arkadaşı gelen desek alıyordum kendi kafalarına göre liste yapmışlar. Gerçekten hayal kırıklığı bari +20 stok fln yapsalar 11 bin tl'ye yine alırım yazı yazarken elim titriyor soğuktan haksız şekilde alıpta hakkımıza girenler o pc'den size hayır gelmesin.

Bu saatten sonra pc fln asla almam. Boşuna soğukta donduk arka sıralarda olsak zoruma gitmez en azından:(

Kanka işte torpil gibi şeyler yaşanabilecek bir sistem yapmışlar berbat bir şey ya web siten kötü , mağazadaki sistemde kötü olmasın bari isim yazdırmak nedir ya

Millet kendi kafasına göre sıra yazdırmışlar normalde sistemi alabiliyordum 54 sıradayım ailesi arkadaşı gelen desek alıyordum kendi kafalarına göre liste yapmışlar. Gerçekten hayal kırıklığı bari +20 stok fln yapsalar 11 bin TL'ye yine alırım yazı yazarken elim titriyor soğuktan haksız şekilde alıpta hakkımıza girenler o pc'den size hayır gelmesin.

Bu saatten sonra pc fln asla almam. Boşuna soğukta donduk arka sıralarda olsak zoruma gitmez en azından:(
Sıra işi uygun değil bana göre. Bu hava şartlarına göre fiziksel olarak orada bulunanların haketmesi gerekiyor. Akşam geçerken uğrayan birisi sıraya ismini yazdırıp evine gidip uykusunu alıp geri dönüp sisteme sahip olacak. Ama gece oraya gelen birisi belki sıraya yazdıramadığı için sahip olamayacak. Burada yine olay bu sistemi kafasına göre kuran İtopyaya patlar.

İçeriden Bilgi geldi sıra geçersiz olmuş kuyruktan sıradan alınmış

Millet kendi kafasına göre sıra yazdırmışlar normalde sistemi alabiliyordum 54 sıradayım ailesi arkadaşı gelen desek alıyordum kendi kafalarına göre liste yapmışlar. Gerçekten hayal kırıklığı bari +20 stok fln yapsalar 11 bin TL'ye yine alırım yazı yazarken elim titriyor soğuktan haksız şekilde alıpta hakkımıza girenler o pc'den size hayır gelmesin.

Hangi mağazaya kaçta gittiniz

Senin adına üzüldüm dostum. Umarım çok daha iyi bir sisteme sahip olursun yakın zamanda.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,093
Üyeler
197,366
Son üye
htepe84
Geri