2x8 GB Ram Tavsiyesi

Razorlance

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
277
Bütçe
1500
Son düzenleme:
acele etme indirim bekle 700 e 800 e alirsin

evet arkadaşlar bu gün 1 adet 8gb ram'im sizlere ömür oldu bende şahsen garanti falan uğraşmak istemiyorum direk dual-channel 2x8gb ram alacağım şimdi benim aklımdakiler şunlar sizlerinde önerilerini bekliyorum

1 NUMARA

2 NUMARA (GARANTİSİ GÜVEN VERMİYOR)

3 NUMARA

Ek olarak önerilere açığım daha ucuza öneriniz varsa kabulumdur ^-^
Bende corsair rgb pro 2x8 3600mhz cl18 ramler var.
Abdullah abi sayesinde 999₺’ye aldım geçen ay

hocam o geçen ay ya :D görüyorsun savaş ortada yağ fiyatları dahi uçarken ramlar durmaz acilen almam lazım :D

evet arkadaşlar bu gün 1 adet 8gb ram'im sizlere ömür oldu bende şahsen garanti falan uğraşmak istemiyorum direk dual-channel 2x8gb ram alacağım şimdi benim aklımdakiler şunlar sizlerinde önerilerini bekliyorum

1 NUMARA

2 NUMARA (GARANTİSİ GÜVEN VERMİYOR)

3 NUMARA

Ek olarak önerilere açığım daha ucuza öneriniz varsa kabulumdur ^-^
satan yeri bilmiyorum ama 2 numara ramlerin kırmızı versiyonunu kullanıyorum bir problem yok ben zaten sadelık seviyorum

hocam zaten bende bunun bir adet 3000mhz olanı vardı :D aynısından 3200 lük aldım taktım 2 hafta sonra yandı 3000 olan :( ondan dolayı adatadan biraz uzak durmak istiyorum corshair aldım bakalım hayırlısı :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aison zaten Crucial'ın Türkiye distribütörü, nasıl güven vermiyor :D
valla kardeşim n11 garantisinden bir arkadaşım çok çekti 3 defa gönderdi 3 defada yapıldı diyip geri yollandı sonuç bozuk :') çocuk anakart bile değişti bu sebepten yok yani ram arızalı :')

hocam zaten bende bunun bir adet 3000mhz olanı vardı :D aynısından 3200 lük aldım taktım 2 hafta sonra yandı 3000 olan :( ondan dolayı adatadan biraz uzak durmak istiyorum corshair aldım bakalım hayırlısı :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

valla kardeşim n11 garantisinden bir arkadaşım çok çekti 3 defa gönderdi 3 defada yapıldı diyip geri yollandı sonuç bozuk :') çocuk anakart bile değişti bu sebepten yok yani ram arızalı :')
Garantiyi n11 vermiyor ki satan firma veriyor distribütör olduğu için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,169,646
Üyeler
185,782
Son üye
chipparacıabi
Geri