DAG4 Ankara Mağazası Durum

Söyle
Asus tek fan Acıbadem şube geneli
Asus dual fan Beylikdüzü 10 adet (biri bende )
Gigabyte dual fan Ankara
Gigabyte 3 fan (40 tane Beylikdüzü )
Asus rog 3 fan İstanbul
Geneli bu şekildeydi İstanbul beylikdüzünde ilk Asus dual veriliyordu millet 3 fan gigabyte ile değiştirdi sona kalanlar dual aldı

Zaten toplam 3 tane 3 fanlı vardı onlar da İstanbul’da diye yazmışlardı foruma zaten
O Asus rog strix. Onu söylemiyorum aga.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Söyle
Asus tek fan Acıbadem şube geneli
Asus dual fan Beylikdüzü 10 adet (biri bende )
Gigabyte dual fan Ankara
Gigabyte 3 fan (40 tane Beylikdüzü )
Asus rog 3 fan İstanbul
Geneli bu şekildeydi İstanbul beylikdüzünde ilk Asus dual veriliyordu millet 3 fan gigabyte ile değiştirdi sona kalanlar dual aldı
Eyvallah aga. Senin dediğine göre Ankara da hiç 3x Fan yoktu. Ozaman depoda çalışan çocuk bana 80 adet 2x Fan 20 adet 3x Fan diyerek yalan söyledi.

ankarayı net olarak bılmıyıyorum ben forumda okudugum kadar soyledım ıstanbul beylıkduzune canlı sahıt oldun belkı ordada 20 tane vardır

Yav söylemeyeyim diyorum da giriş seviye bir kart için bu kadar uğraşan insanın kendine ve zamanına saygısı yoktur.
Tamam kanka sen kendine ve zamanına saygı duyabilirsin bu millet duymuyor.

Ankaranın ayazında gece gece 10 saat bekleyenler daha komik. Bir de başka şehirden kalkıp gelmişler hiç akıl yok insanlarda.
gerçek fiyatı 13 14 k arası ise ve bu indirimle 10k ya düşmüşse ne farkı var yağ sırasına girenler daha komik gelmiyor mu sana gerçekten :D

gerçek fiyatı 13 14 k arası ise ve bu indirimle 10k ya düşmüşse ne farkı var yağ sırasına girenler daha komik gelmiyor mu sana gerçekten :D
Gerçek fiyatı 13-14 mü :D Daha geçenlerde 11500 e rx6600 sistem vardı ki şu anda GPU fiyatları düşüşte. Rtx 3050 dediğin kart max 5500-6000 tl verilecek bir kart daha fazlasını hak etmez. Rezil bir giriş seviye kartı çünkü

Gerçek fiyatı 13-14 mü :D Daha geçenlerde 11500 e rx6600 sistem vardı ki şu anda GPU fiyatları düşüşte. Rtx 3050 dediğin kart max 5500-6000 TL verilecek bir kart daha fazlasını hak etmez. Rezil bir giriş seviye kartı çünkü
rx6600 itopya kendi mağazasına açılış olarak yaptı o fiyatı bu indirimi yapıyorlar ki millet alsın diye bu yani

Ankaranın ayazında gece gece 10 saat bekleyenler daha komik. Bir de başka şehirden kalkıp gelmişler hiç akıl yok insanlarda.

Bu şekilde bir söylemde pek doğru değil.. Insanların ne durumda ne tarz bir ihtiyacta olduğunu bilmeden özellikle..

Çocuğuna söz vermiş baba da gitti oraya genç öğrenci arkadaşta.

Saygılı ol. İnsanlar 10 saat bekleyerek o sistem ile 1 asgari ücret kar yaptilar. Belki de bir çoğu 1 aylık maaşı kadar kârda. Sen zengin olabilirsin sıcak yatağında çıkma.

Gerçek fiyatı 13-14 mü :D Daha geçenlerde 11500 e rx6600 sistem vardı ki şu anda GPU fiyatları düşüşte. Rtx 3050 dediğin kart max 5500-6000 TL verilecek bir kart daha fazlasını hak etmez. Rezil bir giriş seviye kartı çünkü
GTX 1660S'i geçen DLSS ile yok eden karta "rezil giriş seviye kart" diyen bir kafa Allah yardımcın olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,252
Üyeler
184,754
Son üye
Berkcanbrs
Geri