PSU KALİTELİMİ ?

cCcTakım

80+
Reaksiyon skoru
46
XIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 600W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI;https: //www.vatanbilgisayar.com/pc-toplama/xigmatek-x-calibre-serisi-600w-80plus-guc-kaynagi.html#yorumlar

SİSTEM: 1600 AF-RX 570-8GB RAM-120GB SSD-1TB HDD- Uygunmudur

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

XIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 600W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI;https: //www.vatanbilgisayar.com/PC-toplama/xigmatek-x-calibre-serisi-600w-80plus-guc-kaynagi.html#yorumlar

SİSTEM: 1600 AF-RX 570-8GB RAM-120GB SSD-1TB HDD- Uygunmudur

ayni psu yu kullanıyom ve kaliteli ama ben geçen hafta aldımda 325 tl ydi o ben onun 650w ını kullanıyom oda 350tl ydi o şimdi 425 tl olmuş ne bu zam

besler sıkıntı olmaz.

Xigmatek markasını görüp gelen arkadaşlar hemen "kaliteli" yazmışlar ama giriş seviyesi olduğunu bilmenizi isterim. Sistemi besleyecektir tabii. Eğer Vatan zorunlu değilse farklı bir öneride bulunabilirim.

Xigmatek markasını görüp gelen arkadaşlar hemen "kaliteli" yazmışlar ama giriş seviyesi olduğunu bilmenizi isterim. Sistemi besleyecektir tabii. Eğer Vatan zorunlu değilse farklı bir öneride bulunabilirim.
fsp thermaltake vs markalarda var ama şu an arkadaş bunu sormuş diye dedik

ayni PSU yu kullanıyom ve kaliteli ama ben geçen hafta aldımda 325 TL ydi o ben onun 650w ını kullanıyom oda 350tl ydi o şimdi 425 TL olmuş ne bu zam

besler sıkıntı olmaz.
Ulan piyasayı delik deşik ettiler.

ZORUNLU :d

fsp thermaltake vs markalarda var ama şu an arkadaş bunu sormuş diye dedik
Kaç yaşındasınız çok merak ediyorum? Gülücük atıyor bir de, ilginç.
FSP Thermalteke deyip geçmekle olmuyor beyefendi, olmuyor.

Kaç yaşındasınız çok merak ediyorum? Gülücük atıyor bir de, ilginç.
FSP Thermalteke deyip geçmekle olmuyor beyefendi, olmuyor.
diyip geçmiyorum kullandım kaliteliler ama şu an arkadaş bize bunu sormuş o yüzden ve 20 yaşındayım

Evet kaliteli. Ama o fiyata daha iyi güç kaynakları mevcut, Vatan şart mı ?

Geri