PSU KALİTELİMİ ?

diyip geçmiyorum kullandım kaliteliler ama şu an arkadaş bize bunu sormuş o yüzden ve 20 yaşındayım
Demeye çalıştığım şey şu: Marka bazlı değerlendirme yapmayın, Thermaltake'in Litepower serisi alınmaz mesela, marka değil, model bazlı değerlendirme yapmanızı öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ulan piyasayı delik deşik ettiler.

ZORUNLU :d
Tamam o zaman, sakıncası yok.

XIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 600W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI;https: //www.vatanbilgisayar.com/PC-toplama/xigmatek-x-calibre-serisi-600w-80plus-guc-kaynagi.html#yorumlar

SİSTEM: 1600 AF-RX 570-8GB RAM-120GB SSD-1TB HDD- Uygunmudur

Ben kullanıyorum bu güç kaynağından. Hafif bir gürültüsü var ama baş ağrıtacak kadar değil. Ben Ryzen5 2600 ve RTX 2060 ile kullanıyorum. Senin sistemine fazla bile gelir.

Demeye çalıştığım şey şu: Marka bazlı değerlendirme yapmayın, Thermaltake'in Litepower serisi alınmaz mesela, marka değil, model bazlı değerlendirme yapmanızı öneririm.

Tamam o zaman, sakıncası yok.
tmm bende onu diyom ama ben thermaltek litepower kullandım 8yılda bozuldu nasıl dandik

Neden alınmaz, ben 12 sene kullandım. GT 440, GTX 750Ti, GTX 1060 6GB ve RTX 2060 üzerinde kullandım tam 12 sene. Çok güzel de çalıştı hem şu anki Xigmatek'ten daha sessizdi.

Geri