PUBG ÜCRETSİZ

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,658
Merhabalar Biliyorsunuz ki Bugün Saat 20:00'da pubg 8 Haziran'a Kadar ücretsiz oynanabilecek ve %50 indirimde olacak. Ben Bayadır Pubg Lite oynuyorum Spray'im de artık baya iyi.Ama Pubg Lite'la artık ilgilenilmiyor,buglar var,Hileler çok fazla oldu. Steam Pubg almaya çok sıcak bakıyorumsizin fikriniz nedir hala Pubg oynanabilecek güzelliktemi?

Merhabalar Biliyorsunuz ki Bugün Saat 20:00'da PUBG 8 Haziran'a Kadar ücretsiz oynanabilecek ve %50 indirimde olacak. Ben Bayadır PUBG Lite oynuyorum Spray'im de artık baya iyi.Ama PUBG Lite'la artık ilgilenilmiyor,buglar var,Hileler çok fazla oldu. Steam PUBG almaya çok sıcak bakıyorumsizin fikriniz nedir hala PUBG oynanabilecek güzelliktemi?
Hep bizdemi kalacak yoksa 8 haziranda gidecekmi?

Bence PUBG'nin modası geçti. 2 sene PUBG oynama hayali kurarak sistem topladım sonrasında toplasan 10-20 saat bile oynamamışımdır. Bu arada lite ile orjinal sürümü bambaşka. İlk bir hafta kill alamadan bordo berelilere karşı oynuyorsun.

Bedava sirke baldan tatlıdır. PUBG oynamasam bile alacağım.

Kişiden kişiye ve zevklere göre değişir, çok heveslenerek almıştım steamda 50 saat oynamam felan var. Hayal kırıklığı yaşadım o kadarda sarmıyor Pc versiyonu

Hep sizde kalmayacak, 8 Haziran'a kadar oynayabileceksiniz sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,633
Üyeler
199,203
Son üye
Konsolistan

Geri