DerratiX
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 13,541
Öyle bir şey yok. ben 480-490 görebiliyorum. Sınırsız diye bir ayar var fps kısıtlamasında.240 fps sınırı var zaten.
Öyle bir şey yok. ben 480-490 görebiliyorum. Sınırsız diye bir ayar var fps kısıtlamasında.240 fps sınırı var zaten.
Normal değil fps dostum. Feedleme bu arada
ekipman almadım daha solagım da mouse everest sgm x7 tutamıyorum mouseyi deneme amaclı girmistimNormal değil fps dostum. Feedleme bu arada
Şaka yapıyorum feedleme derkenAlıntıyı görüntüle
şu saçma sey yuzunden olabılır mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ekipman almadım daha solagım da mouse everest sgm x7 tutamıyorum mouseyi deneme amaclı girmistim
degil ama kendi sabitliyor iste hatta alt tab atınca 108 e tekrar atınca 144 e sabitleniyorFPS'iniz kaça sabit?
Kapatın bunu. iyi bir özellik değil. ana amacı fps arttırmak ama.Alıntıyı görüntüle
şu saçma sey yuzunden olabılır mı
ekipman almadım daha solagım da mouse everest sgm x7 tutamıyorum mouseyi deneme amaclı girmistim
V-SYNC açık mı?degil ama kendi sabitliyor iste hatta alt tab atınca 108 e tekrar atınca 144 e sabitleniyor
kapadımKapatın bunu. iyi bir özellik değil. ana amacı fps arttırmak ama.
V-SYNC açık mı?
O zaman 144'e sabitlenmemesi lazım. Nvidia denetim masasından mı sabitlediniz acaba?kapadım
bahsettigim o iyi bi ozellik degil dediginiz seyi kapadım sonra duzeldıO zaman 144'e sabitlenmemesi lazım. Nvidia denetim masasından mı sabitlediniz acaba?