Türknet'e zam geliyor.

datRuken

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
394
Kasım ayında taahhüt bitiyor ve Türknet'e geçmeyi düşünüyordum. Bu haber beni biraz üzdü açıkcası. 1 Temmuz'dan itibaren yalın internet seçeneğide eklenecek ama değişen bir şey yok internet fiyatı 88tl eğer ev telefonunu istemiyorsanız 85tl olucak. özgür iletişim isterseniz 98tl yine ev telefonunu çıkarırsanız 95tl türknet kullanıcıları bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
türknet zam.jpeg
Screenshot_1.webp

Geçme zaten. Millenicom daha iyi.

memnunsan kalabilirsin hepsiden aşağı yukarı bi zam gelecek gibi görünüyor

Kablonet çok yaşa

memnunsan kalabilirsin hepsiden aşağı yukarı bi zam gelecek gibi görünüyor
Ben Türknet'de değilimki nasıl okudunuz. ''Kasım ayında taahhüt bitiyor ve Türknet'e geçmeyi düşünüyordum. ''
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim için hayla en iyisi Türknet gibi duruyor aylık 95tlye 75mps 4uploud olucak. Ama bir çok kişi Türknet'i bırakacağını söyledi.

Ben Türknet'de değilimki nasıl okudunuz. ''Kasım ayında taahhüt bitiyor ve Türknet'e geçmeyi düşünüyordum. ''
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim için hayla en iyisi Türknet gibi duruyor aylık 95tlye 75mps 4uploud olucak. Ama bir çok kişi Türknet'i bırakacağını söyledi.
Millenicom 100TL = 100Mbps ?

ben turk net teyim
en büyük sıkıntı bir sorunun olunca tek yapabildiğin firmaya bir arıza kaydı oluşturmaktan ibaret. gerçi turk telekom da da bu tip ofislerde bir suru çalışan oluyor, bir sıkıntın olursa çağrı merkezindeki adam ping den bi haber.
şu ana kadar arıza kaydı atıp yapılmayan arızam olmadı ama. (sadece 2 kez geceden ertesi gün e kadar netsiz kaldım )
Bir de şu korona günlerinde herkesin interneti yoğun olarak kullandığı zamanlarda ping oluyor, ya da bazen gece 12 gibi dns alamıyorum bir kaç defa modem resetleyince ya da bir süre sonra net geliyor .
altyapı dsl ise turknet 35 mbps veriyor.
bizim buralarda 100 mps yok

ben turk net teyim
en büyük sıkıntı bir sorunun olunca tek yapabildiğin firmaya bir arıza kaydı oluşturmaktan ibaret. gerçi turk telekom da da bu tip ofislerde bir suru çalışan oluyor, bir sıkıntın olursa çağrı merkezindeki adam ping den bi haber.
şu ana kadar arıza kaydı atıp yapılmayan arızam olmadı ama. (sadece 2 kez geceden ertesi gün e kadar netsiz kaldım )
Bir de şu korona günlerinde herkesin interneti yoğun olarak kullandığı zamanlarda ping oluyor, ya da bazen gece 12 gibi dns alamıyorum bir kaç defa modem resetleyince ya da bir süre sonra net geliyor .
altyapı dsl ise turknet 35 mbps veriyor.
bizim buralarda 100 mps yok
Peki 1 Temmuz'dan sonra zam geliyor. Türknet'i değiştiricekmisin?

acıkcası buralarda turk telekom çoooooooook kötü sadece 3 apartman ileriye taşındım ama yeniden bağlantı yapmaları 1 hafta sürdü
millenicom u bilmiyorum pek, fiyatlar falan nasıl
ben parasına zam gelmesinden dolayı turk netten ayrılmam, 2 arkadaşım turk net li oldu 2 ay ücret ödemedim :D (türk telekomun hat değişikliği sırasında bekletmesine katlamam aslında)
bu internet şirketlerinin hepsinin alt yapısı turk telekomda bilindiği gibi :cautious:

millenicom ne kadar bu arada? ve hız olarak ne destekliyor?

acıkcası buralarda turk telekom çoooooooook kötü sadece 3 apartman ileriye taşındım ama yeniden bağlantı yapmaları 1 hafta sürdü
millenicom u bilmiyorum pek, fiyatlar falan nasıl
ben parasına zam gelmesinden dolayı turk netten ayrılmam, 2 arkadaşım turk net li oldu 2 ay ücret ödemedim :D (türk telekomun hat değişikliği sırasında bekletmesine katlamam aslında)
bu internet şirketlerinin hepsinin alt yapısı turk telekomda bilindiği gibi :cautious:

millenicom ne kadar bu arada? ve hız olarak ne destekliyor?
35mps olanı 80tl ilk ayda bedava kullanırsın kodlarla, Türknet yeni zamlarla 85tl olucak 35mps olan varyasyonu.

Geri