Samsung S21-Note 20- S21 FE

Reaksiyon skoru
45
Sevgili arkadaşlar sizce Samsung’un hangi model telefonunu almalıyım. S21 mi S21 FE mi yoksa Note 20 mi. Çok kararsız kaldım

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
İphone maalesef düşünemiyorum. Düşünsem bile 64lükler bana yetmez 128lere de ancak bakabilirim uzaktan 😂😂
Hocam 10.000 tl de cok para. Bu kdr para verip zamzung Alınır mı? bilmem. Ben almazdim şahsen.

Valla iki gündür benimde kafamı kurcaliyor bu soru ama Snapdragon var diye s20fe alacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 10.000 TL de cok para. Bu kdr para verip zamzung Alınır mı? bilmem. Ben almazdim şahsen.
Amiral gemisi Samsunglar cidden güzel hocam, 4-5 yıl götürüyorlar sıkıntısız. Ama sadece amiral olanlar.

Valla iki gündür benimde kafamı kurcaliyor bu soru ama Snapdragon var diye s20fe alacağım

Amiral gemisi Samsunglar cidden güzel hocam, 4-5 yıl götürüyorlar sıkıntısız. Ama sadece amiral olanlar.
Hıcam amiralini generalini bilmem ben hangi model oluyor onlar 😂😂

Hocam 10.000 TL de cok para. Bu kdr para verip zamzung Alınır mı? bilmem. Ben almazdim şahsen.
Eski telefonum iphone 6s 2015de aldım hâlâ kullanıyorum 16gb 12gbsini sistem kullanıyor bıktım onun için onlardan. Yoksa güzel telefonlar ona lafım yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,381
Üyeler
193,019
Son üye
ESTR-139
Geri