Türknet'e zam geliyor.

millenicom botaş ile anlaşmalı socar enerji grubu aldı büyük ihtimal doğalgaz çalışmalarından ve yapılan hat yollarından onlarda oralara fiber kablo döşeyecek bazı fiber alt yapılarını türk telekom kiraladı yada beraber ortak olarak kullanıp hizmet verecek ben diyorum iss birleşip birlikte ortak hareket edip birlikte alt yapı çalışmaları yapsalar bir merkezden bu sistemleri yönetseler süper olacak ama bir türlü türk telekom yaşanmadı bu işe herkes yatırım yaptığı kadarıyla o bölgeden hizmet alsa zamanla hisselerini çoğaltsa süper olacak kazı ekipman kablo ve benzeri maliyetleri yarı yarıya indrecekler alt yapı ve çalışmak bakanı bu konuda bi genelge yayınlamalı bence

Muhtemelen diğer servislere de gelecek bu zam.

millenicom botaş ile anlaşmalı socar enerji grubu aldı büyük ihtimal doğalgaz çalışmalarından ve yapılan hat yollarından onlarda oralara fiber kablo döşeyecek bazı fiber alt yapılarını türk telekom kiraladı yada beraber ortak olarak kullanıp hizmet verecek ben diyorum iss birleşip birlikte ortak hareket edip birlikte alt yapı çalışmaları yapsalar bir merkezden bu sistemleri yönetseler süper olacak ama bir türlü türk telekom yaşanmadı bu işe herkes yatırım yaptığı kadarıyla o bölgeden hizmet alsa zamanla hisselerini çoğaltsa süper olacak kazı ekipman kablo ve benzeri maliyetleri yarı yarıya indrecekler alt yapı ve çalışmak bakanı bu konuda bi genelge yayınlamalı bence
TürkTelekom artık isteyenlerin evine 1 hafta içerisinde fiber hat döşüyor. Millenicom bunu fırsata kullanıp büyüme gösterebilir katılıyorum. Ve bakanın açıklamasına göre her eve 2023'e kadar 100mps internet gidicek bu nasıl olucak bilmiyorum fiber interneti olan insanlar bile 95 mps yukarı çıkamazken iddialı bir söz umarım gerçek olur. Gerçi bu fiyatlarla gerçek olsa ne olur.

35mps olanı 80tl ilk ayda bedava kullanırsın kodlarla, Türknet yeni zamlarla 85tl olucak 35mps olan varyasyonu.

bana da mail olarak turk net bundan sonra aldığınız hizmet 88 tl olacak diye atmıştı
8 tl için turk telekomun tekrar boş port yok , yok hat taşıyamadık vs gibi sacma sapan mazeretlerle 1 ay internetsiz bırakmasına katlanamam maalesef .
buralarda turk telekom bir dehşet dostum :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,523
Üyeler
190,054
Son üye
Kebap_Games
Geri