Fiyat Performans Monitör Önerisi

chyze

80+
Reaksiyon skoru
4
Fiyat performans monitör önerisi alabilir miyim?

Malum ülke şartlarından dolayı fiyatımı en minimumda tutmak istiyorum ona göre öneriler sunabilirseniz sevinirim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Loky
Aklımda belirli bir bütçem yok fakat yani hem uygun hem performansının tatmin etmesini istiyorum
Hocam bütçe yoksa önerimde yok.
Herkese göre f/p farklıdır.
4k monitör isteyen adama 4bin'tlik atarız evet f/p'der.
2k isteyene 3bin tl'ye buluruz f/p'der.
ne biliyim 1080p ips isteyene atarız o da f/p'dir.

Hocam bütçe yoksa önerimde yok.
Herkese göre f/p farklıdır.
4k monitör isteyen adama 4bin'tlik atarız evet f/p'der.
2k isteyene 3bin TL'ye buluruz f/p'der.
ne biliyim 1080p ips isteyene atarız o da f/p'dir.
1080p, IPS, Hz önemsiz hikayeli oyun ve dizi/film için hangi modelleri önerirsin hocam? 10 senedir 21.5' kullanıyorum o boyuta da okeyim eğer fiyatı iyi oranda azaltacaksa, önceliğim uygun olması yani.

• Beğen
1080p, IPS, Hz önemsiz hikayeli oyun ve dizi/film için hangi modelleri önerirsin hocam? 10 senedir 21.5' kullanıyorum o boyuta da okeyim eğer fiyatı iyi oranda azaltacaksa, önceliğim uygun olması yani.
boyut 24 mü lazım 27 mi?

inatla bütçem yok diyorsun 360hz monitör atacağım şimdi

• Hahaha
Tercihim 24 ama dediğim gibi 21.5 bile olabilir fiyatı iyi oranda azaltacaksa. 27'de gözüm yok valla.

VG24VQ modeline bakabilirsiniz. 1ms 144hz curved. Panel renk be parlaklık değerleri iyi. Ayrıca pivot özelliği de mevcut.

Geri