Bütçe?Fiyat performans monitör önerisi alabilir miyim?
Hocam bütçe yoksa önerimde yok.Aklımda belirli bir bütçem yok fakat yani hem uygun hem performansının tatmin etmesini istiyorum
1080p, IPS, Hz önemsiz hikayeli oyun ve dizi/film için hangi modelleri önerirsin hocam? 10 senedir 21.5' kullanıyorum o boyuta da okeyim eğer fiyatı iyi oranda azaltacaksa, önceliğim uygun olması yani.Hocam bütçe yoksa önerimde yok.
Herkese göre f/p farklıdır.
4k monitör isteyen adama 4bin'tlik atarız evet f/p'der.
2k isteyene 3bin TL'ye buluruz f/p'der.
ne biliyim 1080p ips isteyene atarız o da f/p'dir.
boyut 24 mü lazım 27 mi?1080p, IPS, Hz önemsiz hikayeli oyun ve dizi/film için hangi modelleri önerirsin hocam? 10 senedir 21.5' kullanıyorum o boyuta da okeyim eğer fiyatı iyi oranda azaltacaksa, önceliğim uygun olması yani.
inatla bütçem yok diyorsun 360hz monitör atacağım şimdi1080p, IPS, Hz önemsiz hikayeli oyun ve dizi/film için hangi modelleri önerirsin hocam? 10 senedir 21.5' kullanıyorum o boyuta da okeyim eğer fiyatı iyi oranda azaltacaksa, önceliğim uygun olması yani.
Tercihim 24 ama dediğim gibi 21.5 bile olabilir fiyatı iyi oranda azaltacaksa. 27'de gözüm yok valla.boyut 24 mü lazım 27 mi?
Tercihim 24 ama dediğim gibi 21.5 bile olabilir fiyatı iyi oranda azaltacaksa. 27'de gözüm yok valla.