❌İndirim Bitti! ASUS DUAL RTX 3050 5999₺

senin kargo ne oldu benim suan hollandadaydi. iade etsem yine 3gune falan anca verirler parayi tr girmeden yakalayayim bare
İstanbul a inmiş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tahmini teslimat 16 Mart diyor sksnsksns istanbuldan geliyor haftasonu elime geçer.

İstanbul a inmiş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tahmini teslimat 16 Mart diyor sksnsksns istanbuldan geliyor haftasonu elime geçer.
benim dun aksam verecez verecez diye bildirim attilar. bi baktim kart hollandada 😂 ben direkt iade ederim herhalde. 6600xt de bu işlemciye çok gelir de bakalim

benim dun aksam verecez verecez diye bildirim attilar. bi baktim kart hollandada 😂 ben direkt iade ederim herhalde. 6600xt de bu işlemciye çok gelir de bakalim
Sende 10100f vardı herhalde

aynen ama zaten ağır bişey oynadığım yok. işlemci değistiebilirim de aslinda 1800e i5 varmis gaming gen de ama suan nakitim yok o kadar. 10.nesil i5 illaki duser
11400F ise geçebilirsin. 12400F de indirime girmiş 2500Tl

anakartlar cok para ya. herhalde bi 6 ay kullanirim ben bu i3ü ama gpu konusunda ne alabiliriz ki 6600xtden daha iyisi yok o fiyata.
6600XT den 3060Ti a geçilir ama aynı fiyatlara 6700Xt düşüyor. Böyle böyle Bi anda 6900XT bakar oldum.

Güzel fiyat.
Sonunda istenilen fiyatlar.

Geri