Hocam kod bulamadım ki satın alabileceğimİnternetten alacagin 30tl kodlar bundan kat kat daha iyi, sacma sapan kms hizmetlerine baglanmak bence mantikli degil.
Emin misiniz key olarak aratinca bir suru cikiyor aslinda.Hocam kod bulamadım ki satın alabileceğim
Hocam 8.1 Embedded Industry PRO için bulamadım normal 8.1 uyumlu mu?Emin misiniz key olarak aratinca bir suru cikiyor aslinda.
Onun icin simdi bende bulamadim da neden onu kurdunuz ki?Hocam 8.1 Embedded Industry PRO için bulamadım normal 8.1 uyumlu mu?
Hocam 2gb Ram var en iyisi buydu pc için ama single launge formatlayabilitimOnun icin simdi bende bulamadim da neden onu kurdunuz ki?
"En iyisi buydu" dan kastın nedir? Aktif olarak kullandığın ek bir özellik yoksa bir önemi yok.Hocam 2gb Ram var en iyisi buydu pc için ama single launge formatlayabilitim"
Yani hocam araştırdım ve bu forumdan birkaç kişi 400mb Ram tükettiğini söyledi o yüzden kurdum"En iyisi buydu" dan kastın nedir? Aktif olarak kullandığın ek bir özellik yoksa bir önemi yok.
Anladım, Bloatware olmayan sürüm diye geçiyor. Fakat OEM key bulunmuyor gibi gözüküyor.Yani hocam araştırdım ve bu forumdan birkaç kişi 400mb Ram tükettiğini söyledi o yüzden kurdum