Öneri Sizce Bu Araba Alınır Mı?

Ben kesinlikle yukarı da atılan leonu öneririm.
Gerek 1.4 tsi motoru olsun gerek 1.6 tdi motoru olsun ağır sorunları masrafları yok.
Zaten bu paraya alınacak leon da eski olmayacağı için donanımlı da oluyor.
Ne kadar güçsüz de olsa arkadan itişli bir araba olması ve prestiji olması nedeniyle bmwler çoğu araba sürmeyi bilmeyen arkadaşın altında çöp oldu. 1 serisi diye bir şey yapamazlar demeyin yeterince kıvrak ve oturaklı bir araba. Arkadan itişli olması nedeniyle de 3 serisi alamayana alternatif oluyor.
Bu paralara düşük model yüksek kilometreli ve her özelliğe +10.000 katılan bir araç tercih etmezdim. Yapacağın yola bağlı benzinli veya dizel bir leon al kafan rahat olsun.
Dsg sorunlu diye takılma. Çoğu yeni modelinde sorun görmedim .
https://otopark.com/forum/threads/dsg-sorunu-devam-ediyor-mu.7963/
2018 yılında açılan bir konu ve gayet güzel açıklanmış.
1.4tsi de temiz yok benim fiyatima. 1.6tdi derseniz cam tavanli olmasinibisterim cam tavanli var multi medya kucuk onjn icin 1.2tsi ki esim hiz yapmicak sehirbicu sehir disi kullanacak sehir disi en fazla yapsa 140 ki zaten hrr araba 140 i gotuyor esimin istedigi araba konfor olsun biraz luks gostersin saglam olsun yeter

Merhaba ben bir bmw almak istiyorum butçemde kısıtlı en iyisi 1 serisi almak yenilerinden bahsetmiyorum eskilerinden 116d ler ucmuslar 118 lerden bahsetmiyorum bile en iyisi 116i ama paketler cok karmasik birinde sanruf varsa diyer paketinde sanruf yok ama geri gorus var ama benim baktigim paketler joy edition comfor urban line ve premium 2012-2013 arasi sizce Alınır mı? ve hangi paket daha ustun? Simdiden teşşekürler
bence güçlü araba al sırf yeni olmasın eski modeller daha yüksek beygir top speed yazılım falan attırırsın fişek gibi olur :D

hocam merco falan tercih edermisiniz a serisi ya da sedan isterseniz bakarız
Reno motor olan merso mu 😄
Şaka bi yana ben bmw alma taraftarı değilim. Alınıcaksa sıfır alınsın 2.el bmw hiç alınmaz bence. Mercedes gibi bir sürü alternatif markalar var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cadillac alıp gezmek vardı 🤤
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Denizgezen

Son düzenleme:
1.4tsi de temiz yok benim fiyatima. 1.6tdi derseniz cam tavanli olmasinibisterim cam tavanli var multi medya kucuk onjn icin 1.2tsi ki esim hiz yapmicak sehirbicu sehir disi kullanacak sehir disi en fazla yapsa 140 ki zaten hrr araba 140 i gotuyor esimin istedigi araba konfor olsun biraz luks gostersin saglam olsun yeter
1.2 Tsi tercih edilebilir hocam kötü bir motor değildir. Hacimine göre gayet performanslıdır.

1.16i modelinin motoru 3 silindir değildir. 4 silindirdir.
Bu arada arabada hiç bir sorun yokken neden conta , silindir kapağı değiştirdiniz? Boşuna masraf yapmışsınız.
Aslında boş masraf değil , aracın 1. pistonda boşluk vardı . ondan sonra triger değişmesi gerekiyodu , ve yağ kaçakları vardı . bizde içerisini açtık ve contanın çokta iyi olmadığını gördük mecburen onuda değiştiridik.
Şuanda araca yaptıklarım.
Silindir Kapağı Pistonlar piston yatakları kolları - segmanları-siboplar-bujiler-bobinler-triger-ve bunun gibi birçok motor aksamında parçalar değiştirilerek yenilendi.
Aynı Zamanda leon kullanmış birisi olarak , leon kesinlikle ne bmwden nede opelden daha donanımlı bir araç değil , opsiyon ekletip de özellik bakımından saymazsak ayrı.
leonda sanruf , ve sizi saran koltuk haricinde hiçbirşey görmedim , trim sesleri bi hayli fazla , suspansiyonu aşırı sert sport olduğundan müteakip.
20 bin km yaptım bakım harici masrafım olmadı ama. onuda söyleyim.

Merhaba ben bir bmw almak istiyorum butçemde kısıtlı en iyisi 1 serisi almak yenilerinden bahsetmiyorum eskilerinden 116d ler ucmuslar 118 lerden bahsetmiyorum bile en iyisi 116i ama paketler cok karmasik birinde sanruf varsa diyer paketinde sanruf yok ama geri gorus var ama benim baktigim paketler joy edition comfor urban line ve premium 2012-2013 arasi sizce Alınır mı? ve hangi paket daha ustun? Simdiden teşşekürler
bmw masraflı araba kardeşim ben senin yerinde olsam bu bütçeye sıfır araba alır binerim.

bu fiyata sıfır araç mı var abi taliant mı alacaksın
Ya sıfır olmasa da km si düşük bir alternatif araba alabilir. Araba alırken de kendisine şunu sorsun ihtiyaç için mi kullanacağım yoksa keyfe keder mi? Para kolay kazanılmıyor bmw de masraflı araba yazık günah. İyi bir geliri varsa bir şey diyemem.

Ya sıfır olmasa da km si düşük bir alternatif araba alabilir. Araba alırken de kendisine şunu sorsun ihtiyaç için mi kullanacağım yoksa keyfe keder mi? Para kolay kazanılmıyor bmw de masraflı araba yazık günah. İyi bir geliri varsa bir şey diyemem.
iyi bir gelir olsa da bmw alınmaz en temizinin bulunması lazım ülkemizde çok hor kullanılıyor maalesef 380 390 bine sıfır egea var mesela olmadı başka marka bakarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,220
Üyeler
188,902
Son üye
hasan2161
Geri