Benimkide yırtılmıştı mi band4 ün internetten almıştımUykuda kordonu koparmışım.
Garantiye göndersem kordon verirler mi veya orjinal kordonu nereden bulabilirim?
ne garantisi kanka hepsiburadada 30 tl cayır cayır satılıyor.Uykuda kordonu koparmışım.
Garantiye göndersem kordon verirler mi veya orjinal kordonu nereden bulabilirim?
17 tlymişUykuda kordonu koparmışım.
Uykuda kordonu koparmışım.
Usta kordonun orjinalini ne yapacaksın ya 200 tllik bileklik zaten. Yorumları okursan malzeme kalitesinin iyi olduğunu anlayabilirsin.Orjinal değil?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Knk anlamadım ki![]()
Orjinal takıntım var.Usta kordonun orjinalini ne yapacaksın ya 200 tllik bileklik zaten. Yorumları okursan malzeme kalitesinin iyi olduğunu anlayabilirsin.
Önemli değil ama böyle bi ürünün orjinal kordonunun satılması saçma olurdur adamlar kordonu kopunca yeni bileklik alıyor. Bizde pahalı sadeceOrjinal takıntım var.
Ama bulamazsam alacağım.
Teşekkürler tekrardan.
Hiç orijinal mi band kordonu satan görmedim. Orijinal yazanlarda zannetmiyorum gerçek değil. Çinde bile araştırdım orijinal yedek kordon yoktu.Orjinal takıntım var.
Ama bulamazsam alacağım.
Teşekkürler tekrardan.
180tl anladım abiMi storelarda var orjinal kordon. Yine de değmez. Kardeşime replika 5 6 tane alacağım 100tl bile etmiyor
Bu arada mi de 3 adet 210tl gibi bi fiyatı vardı.