Gripen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 21,174
xD Valla Technopat'ta çok iyi yazıyorum bura yaramıyor bana.Kardeşim bir çok yazım hatası gördüm ama bu ayrı bit şey direk Ruble yaz tam olsun bari.
xD Valla Technopat'ta çok iyi yazıyorum bura yaramıyor bana.Kardeşim bir çok yazım hatası gördüm ama bu ayrı bit şey direk Ruble yaz tam olsun bari.
İTÜ MTAL DİYE BİR LİSE VAR 420 İLE ALIYOR DAHA GEÇEN SENE AÇILDI ORAYI DENESEYDİN KEŞKE BOĞAZ A SIFIRİstanbul.
Sırf forum burada "Samimiyeti" düşündüğünden kötü yazmak zorunda değilsin, ama senin bileceğin iş artık.xD Valla Technopat'ta çok iyi yazıyorum bura yaramıyor bana.
Abi çok iyiii ya.Okulu teröristler bassın, ben de bir pergel yardımıyla birini öldürüp adamın silahını alayım. Sonra tüm teröristleri öldüreyim.
Esenyurt'ta oturuyorum ve Meslek Lisesi istemiyorum.İTÜ MTAL DİYE BİR LİSE VAR 420 İLE ALIYOR DAHA GEÇEN SENE AÇILDI ORAYI DENESEYDİN KEŞKE BOĞAZ A SIFIR
Bilirsinki bir lise ilk 3 sene meslek olmak zorundadırEsenyurt'ta oturuyorum ve Meslek Lisesi istemiyorum.
Ne dediğini anlamadım çok dağıtmışşınSırf forum burada "Samimiyeti" düşündüğünden kötü yazmak zorunda değilsin, ama senin bileceğin iş artık.
Benim yazdığım mesaj beğeni almadı Emir Aydın'ın mesajını alıntıladım 2 beğeni aldım bundan sonra hep Emir Aydın'ın mesajlarını alıntılayacağım.Abi çok iyiii ya.