Yeni̇ Wi̇tcher Oyunu Duyuruldu

Ne diyosun kral geri dönüyo desene 2077 den ve witcher 3 ten sonra nası bir seviye gelecek bakalım

Son düzenleme:
Sad :peeposad2:
Neyse gelsin bari. CyberPunk dan nefret ettim her açıdan ama Witcher fena seri değil. Geraltsız olmayacak ama.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geralt var mı yok mu emin değiller ama ya umarım yanlış bir düşüncedir.
Witcher serisi güzel bir seri o yüzden her türlü oynanır diye düşünüyorum.

Yeni konu açacaktım ben de ama açılmış. Mükemmel bir haber be az önce yeniden Witcher 3'ü bitiriyordum telefona girdim haberi görünce inanamadim bir an. Şuan bile 7 sene geçmesine rağmen witcher 3 kötü grafiklere sahip değilken, unreal engine 5 ile çıkacak olan yeni oyunu düşünemiyorum bile. Acaba Cirilla ile mi devam edecez.
Çıkan 3 oyunun save'leri birbirine aktarılarak oyunun sonunu etkiliyordu acaba 3. Oyunun save dosyalari da çıkacak yeni oyuna aktarilacak mi? Çünkü eğer Witcher 3 ü Ciri'nin Witcher olduğu sonla bitirdiyseniz, save aktarilinca yeni oyundaki bazi kararlarin etkilenme olasılığı yüksek gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yeni oyunda Geralt yokmuş :(
Yeni hikaye yapılacakmış.
O belliydi zaten hocam Geralt'ın hikayesi sona erdi. Ama yeni oyunda kesinlikle Geralt'ı bir şekilde göreceğimizi düşünüyorum. Zaten yeni oyunda kesin olarak Ak Kurt hakkında konuşmalar geçecektir, malûm CD project ten bahsediyoruz.

Geralt olarak devam etseydi artık sıkardı, büyük ihtimalle yan karakterlerle devam ederiz, cirilla olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,997
Üyeler
197,338
Son üye
dahhak
Geri