Paket Kaybı Nasıl Giderilir

lerensavasl

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,225
Arkadaşlar pingim yüksek olduğu için Valorant Desteğe bilet attım. Onlar da PingPlotter adlı programdan test yaptırttılar ve paket kaybım programda kıpkırmızı olarak gözüktü. Bunun üzerine Riot internet sağlayıcımla yani TTNET ile görüşmemi istedi. İnternet sağlayıcımla görüştüm ve paket kaybımın olduğunu belirttim. Paket kaybının ne olduğunu sanırım bilmiyorlar ve bana "hız değerleriniz normal, altyapınızda bir sorun görünmüyor" gibi cevaplar verdiler. 9mb download 0.6mb upload hızlarım var. Ne yapmalıyım? Kendim paket kaybını düşürebileceğim bir yol var mı?

Kablolu bağlanmak

@lerensavasl aynı sorunu bende yaşıyorum bir çözüm buldun mu? bulamadıysan bulduğun zaman buraya çözümü yazabilir misin?

@lerensavasl aynı sorunu bende yaşıyorum bir çözüm buldun mu? bulamadıysan bulduğun zaman buraya çözümü yazabilir misin?
Kankacım muhabbeti nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum şuanda. Ama o zamanlar TTNET'i çok darladığımı hatırlıyorum. Sürekli azar çekiyordum telefonda. Daha sonra zaten altyapı çalışmaları falan oldu internet hızım falan attı. Şuanda böyle bir problem çekmiyorum.

Geri