Turknet 69mbps 8 upload 140tl

SneeX

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,732
Şuan vodafonenin 12 down 1 up olan bir modemini kullanıyoruz fakat bu modem şuan 10 down ve 0.5 up değerleri veriyor. Ara sıra ama uzun süreli ise 5-6 down ve 0.3 upa düşüyor. Vodafone u ne kadar arasakta ilgilenmediler. TurkNete geçmeyi düşünüyoruz. 69mbps hız ve 8 up sunuyor 140tl.Sizce alınır mı yoksa daha iyi seçenekler var mı? Ayrıca bu 0.3 upa düşmesi ethernet kablosuyla alakalı olabilir mi?

Ekler

• resim_2022-03-22_192645.png
    resim_2022-03-22_192645.png
    15.8 KB · Hit: 38
Netspeedi deneyin önce.

Şuan vodafonenin 12 down 1 up olan bir modemini kullanıyoruz fakat bu modem şuan 10 down ve 0.5 up değerleri veriyor. Ara sıra ama uzun süreli ise 5-6 down ve 0.3 upa düşüyor. Vodafone u ne kadar arasakta ilgilenmediler. TurkNete geçmeyi düşünüyoruz. 69mbps hız ve 8 up sunuyor 140tl.Sizce alınır mı yoksa daha iyi seçenekler var mı? Ayrıca bu 0.3 upa düşmesi ethernet kablosuyla alakalı olabilir mi?
millenicom ve netspeed tercih edebilirsiniz. Türk Net in verdiği hızın aynısını 90-100 TL ye alabilirsiniz

Turknet'i 2 evimde de ortalama 4-5 aydır kullanıyorum,-Muğla il'i için- herhangi bir sıkıntı yaşamadım,sorunlarda da ilgilendiler. 99TL ödüyorum.

Comnetin 100mbps tarifesine geç bence. Mayısa kadar kampanya vardı sanırım normalde aktivasyon ücreti alıyorlar ama kampanyadan almıyorlar şuan. Türknet zamdan sonra kullanılmaz bence 100 mbps altyapısı olanlar için. Diğer issler zamlanana kadar diğerlerini kullanmak daha mantıklı.

millenicom ve netspeed tercih edebilirsiniz. Türk Net in verdiği hızın aynısını 90-100 TL ye alabilirsiniz
Peki bu 0.5 uptan 0.3 upa düşmesi neden olur vodafoneden mi kaynaklı yoksa benden mi?

Peki bu 0.5 uptan 0.3 upa düşmesi neden olur vodafoneden mi kaynaklı yoksa benden mi?
İss,modem veya altyapı kaynaklı olabilir veya gece vakitleri falan hızınız düşüyorsa yoğunluktan kaynaklı da olabilir. Ben ADSL altyapı kullanırken hızım gündüzleri 16 ya 1 ken çoğu gün akşam 5 ten sonra downloda 8-10 ,upload 0.4-0.5 civarına düşüyordu

Millenicom

Geri