OnurGs1905
80+
- Reaksiyon skoru
- 281
güzel duruyor hocam ram ve nvm ssd ye ekstra kac verdiniz?Kendine Müzisyen Strike ram ve m.2 yükselterek aldım. g.o h.o?Alıntıyı görüntüle
güzel duruyor hocam ram ve nvm ssd ye ekstra kac verdiniz?Kendine Müzisyen Strike ram ve m.2 yükselterek aldım. g.o h.o?Alıntıyı görüntüle
20 dakikadır almaya çalışıyorum mouseyi alamıyorum hocamdirek alınıyor mouse aslında linke tıklayınca direk girebiliyosun ben çok rahat aldım ama malesef daha diğer ürünleri göremiyorum . birisi ürünün linkini atarsa giriyor ama diğer türlü girmiyor siteye
Var, ama sadece 150TL Lil Gamebooster klavye gördüm.Hocam klavye indirimi var mı?
Gaming.gen den maddi durumlardan dolayı alamadım hocam yeni param birikti.Var, ama sadece 150TL Lil Gamebooster klavye gördüm.
Genel olarak klavyelerde
dev indirim yok bence, acelen varsa alınabilir sadece.
sepetteyim adres seçtirmiyodirek alınıyor mouse aslında linke tıklayınca direk girebiliyosun ben çok rahat aldım ama malesef daha diğer ürünleri göremiyorum . birisi ürünün linkini atarsa giriyor ama diğer türlü girmiyor siteye
2 saat oldu hala aynıNeden siteye girilmiyor bu kadar mı kötü bu server bunların
Arkadaşlar siteye giremiyorum da.
Klavye indirimi varsa atabilir misiniz?
15192 tlNasıl girdiniz hocam siteye.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kaç TL etti hocam?
Kaça mal olduKendine Müzisyen Strike ram ve m.2 yükselterek aldım. g.o h.o?Alıntıyı görüntüle