Ana Konu 🔥🔥İtopya Efsane doğum günü fırsatı🔥🔥

bende aldım bir tane f/p rthings sitesinde öve öve bitiremiyorlar bakalım deneyip görecez.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

deneyimleme fırsatım oldu kafa bandı yapısı gereği tam sıkıştırma yapmıyor kafaya bu yüzden basslar hüsran seviyede harici sıkıntı yok
çok kararsız kaldım

iyi mi hocam cidden bende almayı düşünüyorum 2 bin TL ye çıkıp virtuoso almak daha mı iyi olur
bütçe varsa seste sınır yok her zaman daha iyisi vardır tabii ki virtouso ile yarışamaz

banada fiyat olarak iyi geldi fakat bende corsair markası ile ilgili iyi şeyler duymadım ses kalitesi de önemli tabi

çok kararsız kaldım
benimde tek kafamı kurcalayan tüm kablosuz kulaklıklarda neredeyse olan dip ses olayı acaba denk gelecekmi yazılımla düzelttilermi 7.1 açınca oluyor diyorlar

benimde tek kafamı kurcalayan tüm kablosuz kulaklıklarda neredeyse olan dip ses olayı acaba denk gelecekmi yazılımla düzelttilermi 7.1 açınca oluyor diyorlar
acelem yok ama cloud 2 paarsına bi kablosuk kulaklık almak kulağa hoş geliyor

Ryzen 7 5800x alan var mı?
piyasadaki en uygun ryzen 5 5600x’in kutulusuyla aynı fiyata denk geliyor. acaba yanına sıvı soğutma alsam worth olur mu ne dersin?

banada fiyat olarak iyi geldi fakat bende corsair markası ile ilgili iyi şeyler duymadım ses kalitesi de önemli tabi
daha önce rtihngs e güvenerek monitör aldım m27q gigabyte yanıltmadı kulaklıktada inanıyorum onlara tarafsız ince testler yapıyorlar hs70 için hs80den bile net demişler

acelem yok ama cloud 2 paarsına bi kablosuk kulaklık almak kulağa hoş geliyor
şuan hs35 kullanıyorum kablolu gına getirdi kafanda unutuyon kalkıyon sürekli koluna çarpan kablosu gıcık ediyor özellikle yazın atletle filan oturunca

daha önce rtihngs e güvenerek monitör aldım m27q gigabyte yanıltmadı kulaklıktada inanıyorum onlara tarafsız ince testler yapıyorlar hs70 için hs80den bile net demişler

şuan hs35 kullanıyorum kablolu gına getirdi kafanda unutuyon kalkıyon sürekli koluna çarpan kablosu gıcık ediyor özellikle yazın atletle filan oturunca
eywl hocam

Hs70 pro vardı benim gördüğüm piyasadan 550 TL daha ucuza satiliyordu 950 TL civarinda
bende aldım bir tane f/p rthings sitesinde öve öve bitiremiyorlar bakalım deneyip görecez.

deneyimleme fırsatım oldu kafa bandı yapısı gereği tam sıkıştırma yapmıyor kafaya bu yüzden basslar hüsran seviyede harici sıkıntı yok
Logitech g733 almayı düşünüyorum.

alıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,361
Üyeler
183,273
Son üye
kadirlette
Geri