un4given35
80+
- Reaksiyon skoru
- 77
5600x kaçtan satıldı
4250TL' ye satıldı.5600x kaçtan satıldı
Alınır fiyatı iyi.Hocam çok yorum var göremedim o yüzden alınır mı sizce ?
gayet güzel fiyat alınır.Hocam çok yorum var göremedim o yüzden alınır mı sizce ?
Hocam asıl beklenti şuydu. Birkaç gün önce GamingGen'in yaptığı indirimlere karşılık, İtopya'nın daha da iyi fiyatlardan çıkacağını düşünen çok kişi oldu. Hatta o indirimlerden klavye, mouse, vb. bilgisayar bileşeni alacak bir çok kişi İtopya'nın daha iyi fiyatlarla çıkacağını umdu. Ben bile Logitech set dizicektim. İtopya'ya bi bakalım dedim. Acil ihtiyacım yoktu ama güzel fiyat olsa alabilirdim.Kampanyada Asıl Özet Alsatçılar üzgün alıp kar edecek fiyat yok ama ihtiyacı olan ve alıp kullanacak olana göre fiyatlar oldukça iyi,birde insanımız zamanında bu fiyattı demeyi çok seviyor kur gözetmeksizin, bir kere bir yerde kampanya vardı onun altına düşmemiş fiyat diyorlar ama o kampanya varken kur neydi şimdi ne hesaplasalar döviz bazında belki daha uygun.
kaç aydır 128 gb ssd bekliyorum gariban notebookuma, birde indirime girerse güzel bir kulaklık, girmiyor ya, gidip indiirmli halli 4k işlemci yapıyorlar, ben napayım onuHiç fakirlere indirim yapmayın zaten. 5K lık işlemcilere indirim yapın zenginlere yarasın.