Ana Konu 🔥🔥İtopya Efsane doğum günü fırsatı🔥🔥

kaç aydır 128 gb ssd bekliyorum gariban notebookuma, birde indirime girerse güzel bir kulaklık, girmiyor ya, gidip indiirmli halli 4k işlemci yapıyorlar, ben napayım onu
3 ay önce hepsiburadada 120 gb gigabayt marka ssd’yi 168 tl ye almıştım😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10999₺ İhtiyacı olan incelesin derim.
İlanda 3060 yazıyor tıklayınca 2060 a dönüyor?

Steelseries setim var, mouse bozuldu yeni bir tane almak istiyorum. Steelseries mouseları pek indirime girmemiş gibi

Fiyatı düşmüş uygun olan bir hazır sistem var mı ey dostlar

Bilgisayar ihtiyacı olan mart ayında alsın, sonra bu fiyatları çok ararsınız

Arkadaşlar bu sistemi alacağım ancak anakartı asus b450 m dragon kötü diyorlar, sizce 1200 lira fark verip Asus Tuf Gaming b 450m pro II ile değiştirmeli miyim?

Arkadaşlar bu sistemi alacağım ancak anakartı asus b450 m dragon kötü diyorlar, sizce 1200 lira fark verip Asus Tuf Gaming b 450m pro II ile değiştirmeli miyim?
kardeşim sistemi o şekilde al. ordan eklemek pahalı oluyor. sistemi al sonra istediğin anakartı al. 1200 tl ye tuf serisi var sıfır. elindekinide letgo da sahabindende satarsın sıfır sonuçta oda .

kardeşim sistemi o şekilde al. ordan eklemek pahalı oluyor. sistemi al sonra istediğin anakartı al. 1200 TL ye tuf serisi var sıfır. elindekinide letgo da sahabindende satarsın sıfır sonuçta oda .
Aynen, çoğu kampanyalı sistemde bir üst modelin farkına neredeyse sıfırı kadar para yazıyorlar

Son düzenleme:
Geri