Ana Konu 🔥🔥İtopya Efsane doğum günü fırsatı🔥🔥

Güzel bir klavye var mı ne kadar ucuz olursa o kadar iyi

Güzel bir klavye var mı ne kadar ucuz olursa o kadar iyi
Xpg Summoner var 800 liraya. Biraz pahalı ama alabileceğin en iyi klavye olur. Biraz bütçem olsa direkt alacaktım.

Bu şekilde aldığımda performans olarak çok bi kayıp yaşar mıyım günde 5 6 saat çalışacak max

Biliyorumda hangisi iyi hangisi değil bilmiyorumki
Bence pek uygun değil fiyatları bi kaç arkadaşım gamepower ogre kullanıp güzel klavye sanada öneririm demişti bende en fazla onu öneririm sana 500 tl civarı geziniyor şuan

Arkadaşın biri link paylaşmış birkaç sayfa geride ordan bakabilirsin ürünlere.
sagolun bugun baktım zaten 2 ya da 3 ürün dısında her şey dısardan daha pahalı işime geleninde stok tükenmis heralde fiyatı yükselmiş öğlen baktım, indirim işlerine geldigi gibi fiyat arttırıyolar.

Razer Deathadder V2 hariç doğru düzgün bir indirim yok onunda zaten stokları bitti.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu sistemi alacağım ancak anakartı asus b450 m dragon kötü diyorlar, sizce 1200 lira fark verip Asus Tuf Gaming b 450m pro II ile değiştirmeli miyim?

Ekler

• 1.jpg
    1.jpg
    160.7 KB · Hit: 138
  • a5fc1c41-8bd2-4f15-a162-b371b7d9ab4e.jpg
    a5fc1c41-8bd2-4f15-a162-b371b7d9ab4e.jpg
    151.5 KB · Hit: 116
RX 6600 x li sistemi aldım.
Aslında Lenovo yu almaya çalıştım ilk iki saat ama güvenlik kodunu bile girmeme rağmen sipariş özetine gelmedi.
Onaylanmamış.
Sistem piyasaya göre uygun gibi görünüyordu.İleride gamıng gecesi falan bir kampanyadan soğutucu da almayı planlıyorum yaza doğru.
Onun haricinde sistemde sadece iki konu aklıma takıldı.Güc kaynağı (550 w )ve anakart.Malum b450 ama işlemci ryzen 5 5600.
Bunları da değiştirmek istedim ama en yakın seçenekler 1-1200 lira fark yapıyor.
Kısacası bir ssd ve usb adaptör eklemesiyle aldım kasayı.
Bu sistem hakkında siz ne düşünüyorsunuz . Yaklaşık 6 senedir masaüstü kullanmadım.En son HP laptopum da emekliye ayrılınca masaüstüne geçiş yapayım dedim.Malum laptop fiyatlarının da etkisiyle.

Geri