Hocam itopyanın sitesinden bakabilirsiniz doğum günü indirimleri kısmıGüzel bir klavye var mı ne kadar ucuz olursa o kadar iyi
Biliyorumda hangisi iyi hangisi değil bilmiyorumkiHocam itopyanın sitesinden bakabilirsiniz doğum günü indirimleri kısmı
Xpg Summoner var 800 liraya. Biraz pahalı ama alabileceğin en iyi klavye olur. Biraz bütçem olsa direkt alacaktım.Güzel bir klavye var mı ne kadar ucuz olursa o kadar iyi
Bence pek uygun değil fiyatları bi kaç arkadaşım gamepower ogre kullanıp güzel klavye sanada öneririm demişti bende en fazla onu öneririm sana 500 tl civarı geziniyor şuanBiliyorumda hangisi iyi hangisi değil bilmiyorumki
sagolun bugun baktım zaten 2 ya da 3 ürün dısında her şey dısardan daha pahalı işime geleninde stok tükenmis heralde fiyatı yükselmiş öğlen baktım, indirim işlerine geldigi gibi fiyat arttırıyolar.Arkadaşın biri link paylaşmış birkaç sayfa geride ordan bakabilirsin ürünlere.
g213 bende geçen hafta gaminggen den aldım güzel klavye.Güzel bir klavye var mı ne kadar ucuz olursa o kadar iyi
Arkadaşlar bu sistemi alacağım ancak anakartı asus b450 m dragon kötü diyorlar, sizce 1200 lira fark verip Asus Tuf Gaming b 450m pro II ile değiştirmeli miyim?KENDINE MUZISYEN-STRIKE/Intel Core i7 11700K/GIGABYTE GeForce RTX 3070 VISION OC 8GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC| ITOPYA.COM
KENDINE MUZISYEN-STRIKE/Intel Core i7 11700K/GIGABYTE GeForce RTX 3070 VISION OC 8GB/16GB DDR4/500GB NVMe M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile KENDINE MUZISYEN-STRIKE ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
xg213 bende geçen hafta gaminggen den aldım güzel klavye.