bu monitör nasıl sizce
nvdia desteklemiyor amaAynısı suan bende var kullanıyorum çok memnunum bilgin olsun.
G sync olayını kastediyor isen, Freesync monitörleri artık G sync özelliği açılabiliyor diye biliyorum.nvdia desteklemiyor ama
27G2U'yu kullanıyorum gayet memnunum öneriyorum da. Ama geçen gün bir sorun olma ihtimalinde teknik servisinin (techpro) yorumlarına/şikayet oranına bakayım dedim neredeyse berbat diyebilirim. İleride bir sorun çıkma ihtimali karşısında hiç güvenim kalmadı markaya. Muhtemelen sorun olursa da göndermem. Artık önermiyorum. Monitörler haliyle biraz şans işi ölü piksel vs. çıkma durumunda hiç destek olacak bir servise benzemiyor gördüğüm kadarıyla.Alınabilir. Alternatif olarak atacağım monitörleri de düşünebilirsiniz.
![]()
GIGABYTE 27" G27F 144Hz 1ms 2xHDMI DP 2xUSB Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
GIGABYTE 27" G27F 144Hz 1ms 2xHDMI DP 2xUSB Freesync Premium FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile G27F ITOPYA'dawww.itopya.com
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
hepsi değil. senin ekran kartık nvidia mı?G sync olayını kastediyor isen, Freesync monitörleri artık G sync özelliği açılabiliyor diye biliyorum.
Ben toplayacağım yeni sistem için aldım monitörü, Şuan eski kasamda takılı.hepsi değil. senin ekran kartık nvidia mı?
Fark etmez, NVIDIA kartlar Free Sync de destekliyor.Ekran kartınız Nvidia mı AMD mi?
Bu önemli çünkü bahsettiğiniz monitör de FreeSync desteği var nvidia için geliştirilmiş G-sync desteği yok.
kasanda hangi kart var bakabiliyorsun yani destekleyip desteklemediğineBen toplayacağım yeni sistem için aldım monitörü, Şuan eski kasamda takılı.