Fiat nasıl markadır?

Carl-S

80+ Gold
Reaksiyon skoru
15,269
Sizce Fiat nasıl markadır?
FİAT (Fakir İnsanların Araba Tercihi) 😊
Şaka bir yana bana göre ülkemizde çok satılan ve ucuz diye alınıyor genellikle Fiat egea çok satılıyor.
Tabi Türkiye'de her şey lüks orası ayrı konu. :D

FİAT’a fiat/performans denemez. 😂

Şaka bir yana bana göre ülkemizde çok satılan ve ucuz diye alınıyor genellikle Fiat egea çok satılıyor.
Bana kalırsa parasına değebilicek araçlardan. Sadece egea olarak değerlendirmemek lazım.

Ürün kalitesi pek iyi olmayan ekonomik ve yedek parçası ucuz olduğu için tercih edilen bi marka.

Şuanda 500 Bin TL oldu ve eskisi gibi alınabilirliği kalmadı.

Dandik parçaları olan dandik arabalar üreten dandik bir firma. Evet biraz fazla giydirdim ama durum böyle. Türkiye de en çok tercih edilen araba olmasının sebebide zaten diğer markalara göre ucuz olması yoksa kimse yüzüne bile bakmaz.

Ülkemizde bu şartlarda en çok parasını hak eden araç markasıdır kendisi ülkemizdeki ikinci ellerin tamamının fiyatlanması Egea üzerinden döner. Bir çok avantajıda vardır hızlı satarsın, yedek parçası boldur, uğraştıran cözülemeyen sorunu yoktur vesayre.

Kesinlikle fiyat performans araçlar.
1)Parça ucuz
2)İşçilik basit
3)Yakıt az
4)Masrafı az
Bence çok satması gayette normal . Gerek ülkemizde üretilmesi gerek çok satması ile , fiyat performans bir marka. Söylediklerimi egea üzerinden bahsettim

ben 1.3 dobloyu kullanmıştım. Connectden sonra aşırı güçsüz gelmişti. Onun dışında fena değil.

2021 model arabaya bile torosun vites topuzunu koyuyorlar. Kağıttan araba kaza yapsan sağ çıkma olasılığın yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,657
Üyeler
187,716
Son üye
Nocturnal
Geri