Araç neKnka 2023 1.5 dizel 4x2 ful aklına ne gelebilirdi o kadar aksesuarlı çelik jant dable ekran yan basamak dodikler kapı kolları parlak aliminyum fln cart curt ne kadara alırsınız orijinal 6800 kmde başka araç almak için vw tarafına bakıyoruz
(Renoult)Dacia Duster aksesuardır güzel gozukmuyor aksesuarlı muqAraç ne
Duster sa bayiler 980-1000 arası verir(Renoult)Dacia Duster aksesuardır güzel gozukmuyor aksesuarlı muq
Hocam benzinli değil dizel ve ful aksesuarlıDuster sa bayiler 980-1000 arası verir
her türlü yalanSıfır bir Egea için arayayım ve sıraya girelim dedik ve Fiat'ın bize söylediği: "Şuan hiç bir bâyimizde sıfır araç yok." dedi. Sizce yalan mı? Bu işlerin içinde olupta bulunan bir arkadaş varmı? Koskoca araba markası sonuçta, nasıl sıfır araç stoğu olmaz ki? Üstelik bir de çoğunluğu Türkiye'de üretimi yapılıyor.
Egea'nın en azından parçası vs kolay tedarik ediliyor ve çok satan araba. Bari buna yazılalım dedik
Esnafa sordum satarı fazla alımı söyledimHocam benzinli değil dizel ve ful aksesuarlı
Hasar kayıtsız 1.5 dizel ve ful aksesuarlı bu fiyata hocam kaçırmayın alın bayi 1.082 ye tablet ekran takma zoruyla veriyor onuda 27 ye taktiriyor akrabamız aldı o şekilEsnafa sordum satarı fazla alımı söyledim
Sıfır araçlar bile artık boyalı vuruklu çıkıyor, bence bu zaman 3-5 yaş arası ikinci el almak en mantıklısıSıfır bir Egea için arayayım ve sıraya girelim dedik ve Fiat'ın bize söylediği: "Şuan hiç bir bâyimizde sıfır araç yok." dedi. Sizce yalan mı? Bu işlerin içinde olupta bulunan bir arkadaş varmı? Koskoca araba markası sonuçta, nasıl sıfır araç stoğu olmaz ki? Üstelik bir de çoğunluğu Türkiye'de üretimi yapılıyor.
Egea'nın en azından parçası vs kolay tedarik ediliyor ve çok satan araba. Bari buna yazılalım dedik
Hocam ciddiyim iyi fiyat oEsnafa sordum satarı fazla alımı söyledim
Hocam önerim 2/3 yaşında bulursaniz onlara bakın biraz zam yapıp satarlarSıfır bir Egea için arayayım ve sıraya girelim dedik ve Fiat'ın bize söylediği: "Şuan hiç bir bâyimizde sıfır araç yok." dedi. Sizce yalan mı? Bu işlerin içinde olupta bulunan bir arkadaş varmı? Koskoca araba markası sonuçta, nasıl sıfır araç stoğu olmaz ki? Üstelik bir de çoğunluğu Türkiye'de üretimi yapılıyor.
Sıfır bir Egea için arayayım ve sıraya girelim dedik ve Fiat'ın bize söylediği: "Şuan hiç bir bâyimizde sıfır araç yok." dedi. Sizce yalan mı? Bu işlerin içinde olupta bulunan bir arkadaş varmı? Koskoca araba markası sonuçta, nasıl sıfır araç stoğu olmaz ki? Üstelik bir de çoğunluğu Türkiye'de üretimi yapılıyor.