bi tık kapak oldu bana kb hocamAlıntıyı görüntüleeminim kanka
bi tık kapak oldu bana kb hocamAlıntıyı görüntüleeminim kanka
Alıntıyı görüntüle
bayin olduğundan eminmisin kanka
nedenEşe dosta herkese araba aldırıyoz o yüzden
Yalan Renault bayilerinde aynı fiatta gözümle gördüm hatta babam sigorta kaskolarini kesti çalışanları ve kendi işlerine aliyorlar 6 ay satamama olunca da ellerinde şuan ama bu ay fabrikalarda bakım var Eylül Ekim'de fazla zam olmaz stoklar çoğaldığı içinSıfır bir Egea için arayayım ve sıraya girelim dedik ve Fiat'ın bize söylediği: "Şuan hiç bir bâyimizde sıfır araç yok." dedi. Sizce yalan mı? Bu işlerin içinde olupta bulunan bir arkadaş varmı? Koskoca araba markası sonuçta, nasıl sıfır araç stoğu olmaz ki? Üstelik bir de çoğunluğu Türkiye'de üretimi yapılıyor.
Egea'nın en azından parçası vs kolay tedarik ediliyor ve çok satan araba. Bari buna yazılalım dedik
Alıntıyı görüntülebuda 2.eldeki sevdiğim yeni araçAlıntıyı görüntüle
bayin olduğundan eminmisin kanka
Yandaki Passat kaç model kaç binde paketAlıntıyı görüntülebuda 2.eldeki sevdiğim yeni araç
Burdaki fiyata nerdeyse bazı araçlardan 3/4. Adet alinabiliyorKoç ve Sabancı gibi nasıl zenginleştiği şüpheli olan ailelerin ortaklığı olan şirketlerden alım yapmayın. Onlar yabancıların malını bizi sömürerek ucuza üretip, pahalıya yine bize satıyorlar. Avrupa'da aynı araçları daha ucuza sattıklarından adım gibi eminim.
KDV zammı artı ötvneden
SatıldıYandaki Passat kaç model kaç binde paket
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burdaki fiyata nerdeyse bazı araçlardan 3/4. Adet alinabiliyor
hocam 1.2 den australe yazıldık şuan 1.650 oldu vazgeçtik baska araba aldık mecburAlıntıyı görüntülebuda 2.eldeki sevdiğim yeni araç
Sağlık olsun ama keşke alabilseydinizhocam 1.2 den australe yazıldık şuan 1.650 oldu vazgeçtik baska araba aldık mecbur
Knka 2023 1.5 dizel 4x2 ful aklına ne gelebilirdi o kadar aksesuarlı çelik jant dable ekran yan basamak dodikler kapı kolları parlak aliminyum fln cart curt ne kadara alırsınız orijinal 6800 kmde başka araç almak için vw tarafına bakıyoruzKDV zammı artı ötv
Mesaj otomatik birleştirildi:
Satıldı
yazıldıgımızda dolar 18-20 civarıydı şuan 27 tlSağlık olsun ama keşke alabilseydiniz