FIAT: "Hiç bir bayimizde sıfır araç yok!" sizce yalan mı?

Alıntıyı görüntüle
bayin olduğundan eminmisin kanka
IMG-20230731-WA0011.jpg
buda 2.eldeki sevdiğim yeni araç

Sıfır bir Egea için arayayım ve sıraya girelim dedik ve Fiat'ın bize söylediği: "Şuan hiç bir bâyimizde sıfır araç yok." dedi. Sizce yalan mı? Bu işlerin içinde olupta bulunan bir arkadaş varmı? Koskoca araba markası sonuçta, nasıl sıfır araç stoğu olmaz ki? Üstelik bir de çoğunluğu Türkiye'de üretimi yapılıyor.
Egea'nın en azından parçası vs kolay tedarik ediliyor ve çok satan araba. Bari buna yazılalım dedik
680x430.png
Yalan Renault bayilerinde aynı fiatta gözümle gördüm hatta babam sigorta kaskolarini kesti çalışanları ve kendi işlerine aliyorlar 6 ay satamama olunca da ellerinde şuan ama bu ay fabrikalarda bakım var Eylül Ekim'de fazla zam olmaz stoklar çoğaldığı için

Koç ve Sabancı gibi nasıl zenginleştiği şüpheli olan ailelerin ortaklığı olan şirketlerden alım yapmayın. Onlar yabancıların malını bizi sömürerek ucuza üretip, pahalıya yine bize satıyorlar. Avrupa'da aynı araçları daha ucuza sattıklarından adım gibi eminim.

Alıntıyı görüntülebuda 2.eldeki sevdiğim yeni araç
Yandaki Passat kaç model kaç binde paket
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Koç ve Sabancı gibi nasıl zenginleştiği şüpheli olan ailelerin ortaklığı olan şirketlerden alım yapmayın. Onlar yabancıların malını bizi sömürerek ucuza üretip, pahalıya yine bize satıyorlar. Avrupa'da aynı araçları daha ucuza sattıklarından adım gibi eminim.
Burdaki fiyata nerdeyse bazı araçlardan 3/4. Adet alinabiliyor

Şu bayilik sistemi her marka için kaldırılmalı artık , showroomlar servise dönmeli yoksa bu sorun çözülemez

KDV zammı artı ötv
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satıldı
Knka 2023 1.5 dizel 4x2 ful aklına ne gelebilirdi o kadar aksesuarlı çelik jant dable ekran yan basamak dodikler kapı kolları parlak aliminyum fln cart curt ne kadara alırsınız orijinal 6800 kmde başka araç almak için vw tarafına bakıyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,263
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri