Neler Yeni

Fiat nasıl markadır?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
2017-2018 yılları civarında 77.000 TL'ye sıfır Egea 1.4 motor baz donanım manuel vitesli versiyonu satılıyordu. O dönem araba ihtiyacı olan dar ve orta gelirli birçok aile bu aracı satın almıştı. Sonra kamyonun freni patladı hamd olsun araba fiyatları öyle bir hal aldı ki artık konuşmaya bile değmez. 500.000 TL'ye Egea ne abi? Valla deprem falan olsa ölsek de kurtulsak.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,993
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Astronomi, Uzay, Bilim, Fizik, Kimya, Biyoloji, Matematik, Geometri, Elektromanyetizma, Kuantum Fiziği, Parçacık Fiziği, Nükleer Fizik, Astrofizik, Yapay Zeka, Teknoloji, Elektrik ve Elektronik, İnsan Beyni, Mekanik, Elektrikli Otomobiller, İçten Yanmalı Otomobiller, Motosikletler, Jet Motorları, Roket Motorları, Uçaklar, Uzay Mekikleri, Kitaplar, Filmler, Diziler, Psikoloji, Felsefe, Akustik ve Elektro Gitar, Arduino, Python, Java, Javascript, Pascal, PHP, Fortran, C, C#, C++, Bilgisayar Yazılımları ve Bilgisayar Donanımları, Windows İşletim Sistemleri, Linux İşletim Sistemleri ve Dağıtımları, macOS İşletim Sistemleri, Laptoplar, Telefonlar, Apple Ürünleri, Kameralar, Fotoğraflar, Borsa, Yatırım, Kripto Para, Fitness, Kalistenik..
Instagram
_furkan.krgl_
Steam
(1021294255)
Twitter
FurkanKrgle
Facebook
furkan.karagulle.7399
Discord
furkankaragulle#1763
Reddit
reddit.com/user/Complete-Flow9113
Kendisi çok sevdiğim markalardandı. Gerek fiyatı gerek kalitesiyle benim gönlümü kazanıyordu. (Fiat Doblo 1.6)

Şuanki piyasada o marka araca para vermem ancak.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ülkemizde bu şartlarda en çok parasını hak eden araç markasıdır kendisi ülkemizdeki ikinci ellerin tamamının fiyatlanması Egea üzerinden döner. Bir çok avantajıda vardır hızlı satarsın, yedek parçası boldur, uğraştıran cözülemeyen sorunu yoktur vesayre.
Bir kullanan olarak çok daha iyi bilirsiniz hocam. Ne kadar aldınız bilmiyorum ama urban paketi zamanında 130 bin civarıydı. Kesinlikle hakederdi gidip yerin3 8 yaşında araba aldık

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Oğuzhan Aslan
FİAT normal kullanıcı için gayet iyi malesef şirket araçları çogu bu araçlardan oldugun için problemleri fazlaca gündeme geldi ama 2 Yıl kadar kendim hususi olarak kullandım 1.6 multijetinden gayet memnun olarak ayrıldım yıllık 40 bin KM yapacak kadar kullacaksan tavsiye etmem ancak 10-20 bin km arası kullanırsan gayet ideal bir araç Özellikle yeni Egea Croslar gayet iyi bir araç

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ahmetab
Sizce Fiat nasıl markadır?
FİAT (Fakir İnsanların Araba Tercihi) 😊
Şaka bir yana bana göre ülkemizde çok satılan ve ucuz diye alınıyor genellikle Fiat egea çok satılıyor.
Tabi Türkiye'de her şey lüks orası ayrı konu. :D
Şu marka aklıma gelince gayis edition gelir

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,233
İsim
Taha Efe
Şaka bir yana bana göre ülkemizde çok satılan ve ucuz diye alınıyor genellikle Fiat egea çok satılıyor.
Ben Seviyorum F P Oranı diğer Markalara göre iyi Filolarda Tercih ediliyor gibi. Yerli Üretime destekleride iyi.
He tabi Bir Elit Marka değil ama Aileye gider bence

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,179
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
2017-2018 yılları civarında 77.000 TL'ye sıfır Egea 1.4 motor baz donanım manuel vitesli versiyonu satılıyordu. O dönem araba ihtiyacı olan dar ve orta gelirli birçok aile bu aracı satın almıştı. Sonra kamyonun freni patladı hamd olsun araba fiyatları öyle bir hal aldı ki artık konuşmaya bile değmez. 500.000 TL'ye Egea ne abi? Valla deprem falan olsa ölsek de kurtulsak.
Vallaha hocam bu ülkede hiç bir araba fiyatları haketmiyor maalesef.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Fiat adından gördüğünüz gibi (!) F/P eğil sadece F dir. sıfırı ceb yaktığı kadar 2. elide yakıyor. ucuza bulduysanız aldıktan sonra uğraşacağınız süreyi söylememe gerek yok herhalde

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,691
İsim
Enes Koç
Ablam yeni egea aldı.
şahsen bir gün içinde bile 3-4 farklı araç kullandığım için biliyorum eğer paranız varsa o paralara lüks marka eski model araç alınabilir ama tamiri bakımı masraflı olacaktır.
onun haricinde diyebileceğim tek şey fiyatına göre rakipsiz bir araç.

Ahmet South

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Ahmet Güney
Kolay satılıyor ve parçası bol başka araç almaya kalksan aynı fiyatta daha yaşlı bir araba alırsın

José Mourinho

80+ Silver
Şuan en makul diyebileciğimiz araç Dacia o kadar.
Parça bakımından çok rahat hani sanayinin çöpünden tamponunu bulursun.

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,179
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri