Çözüldü✓ RTX 3080 VS RX 6900 XT

RTX VS RX ?

• Inno3D RTX3080 ICHILL x4

• XFX Speedster MERC 319 AMD Radeon RX 6900 XT

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
İkisi arasında kaldım kartlar hakkında bilgim var çoğunluk ne düşünüyor onu merak ediyorum siz olsanız hangisini alırsınız neden cevaplar için şimdiden teşekkürler
RX 6900 XT.

Sıvı soğutmalı modellerde normal bir durum. Radyatör fanlarından çok pompa hızı etkiler sıcaklığı. Sadece ekran kartı için değil CPU AIO çözümleri için de aynı durum geçerli. Bir yerden sonra fan hızı artık çok fark etmiyor hatta bazen fark 0 oluyor. Lakin referans 6900XT bile 95 derece 1300 RPM de zaten. Alıntıyı görüntüle
6900xt aliniyorsa lc alinmali bence ya cunku kartin saf gucunu kaybediyorsun. Ben suan merc e gore yaklasik %10-15 daha fazla performans aliyorum. 2800 core / 2350 memory clock ile

6900xtler keske fan rpm i arttiginda 10 derece junction dusse ama düşmüyor. Lc kullandigim halde 3 derece civarında dusuruyor 1200 rpm ve 3200 rpm arasinda. @cfranko her air cooling 6900xt +95 junction yes or no?
Sendeki fan çekirdeği soğutmuyor ki junction düşsün normal hava soğutmalı modellerde fan hızını fulleyince junction en az 5 derece düşer

Sendeki fan çekirdeği soğutmuyor ki junction düşsün normal hava soğutmalı modellerde fan hızını fulleyince junction en az 5 derece düşer
Demek istedigim ac 6900xt +%15 tdp junction kac olur minimum

6900XT 🥰

Yillarca ndivia kullandim gayet memnunum kardesimim bir amd laptobu vardi onda hem bellek olarak hemde mimari olarak cok iyidi ne hikmetse benik eski dandik laptop daha iyi fps veriyordu o yüzden uzun zamandir ne kullaniyorsan ondan devam et bence su amd catalistmidir nedir beni fena ayar etmisti ndvia yazilimda hic beni ugrastirmadi indir tak bitti benim tercihim 3080 olurdu

Geri