orhaneneskaratas
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 284
15e içine 3fanlı 3060 takıp verecegim istanbul iciKaçırdım yaaa
15e içine 3fanlı 3060 takıp verecegim istanbul iciKaçırdım yaaa
napıyım kankailla satıcan ha
Almak zorunda hissettim demişsiniz, İleride Rtx 3070'li ya da Rtx 3060 TI ekran kartından daha iyi olan bir ekran kartlı sistem uygun fiyata düşünce yine tam benlik kart almak zorunda gibi hissettim mi diyeceksiniz. Sık sık forumlarda gördüğüm bir durum kimse elindekiyle yetinmiyor daha RTX 3060 alalı 2 ay oldu yazmışsınız bunun gibi yapan çok kişi görüyorum. Kimse alacağını ürünü ihtiyaçlarına göre seçmiyor.napıyım kankadurmasın elimde. laptop da var fazlalık oldu. 3060ti performansı tam benlik kart. almak zorunda gibi hissettim bu sistemi. alınca da para bitti
![]()
Babayi alir 4 dk4k ultra dlss ultra cyberpunk 2077 de 50 60 fps alıyor muazzam
evet öyle bir şey olursa onu da alacağım. param olduğu sürece önüme mantıklı fırsatlar geçerse geliştireceğim.Almak zorunda hissettim demişsiniz, İleride Rtx 3070'li ya da Rtx 3060 TI ekran kartından daha iyi olan bir ekran kartlı sistem uygun fiyata düşünce yine tam benlik kart almak zorunda gibi hissettim mi diyeceksiniz. Sık sık forumlarda gördüğüm bir durum kimse elindekiyle yetinmiyor daha RTX 3060 alalı 2 ay oldu yazmışsınız bunun gibi yapan çok kişi görüyorum. Kimse alacağını ürünü ihtiyaçlarına göre seçmiyor.
Merhaba, sipariş durumunuz ne olarak gözüküyor? Benimkisi henüz kargo aşamasına gelmiş değil.Dayanamadım bende 1 adet sipariş ettim![]()
Arkadaşımda aldı o da bekliyor. 4 gün sonra sipariş onaylandı. Vatan Computer çok hızlı çalışıyor maaşallahMerhaba, sipariş durumunuz ne olarak gözüküyor? Benimkisi henüz kargo aşamasına gelmiş değil.
Kredi Kartım olmadığı için havale ile sipariş etmiştim o gün hemen sipariş ettikden sonra ATM ye para yatırmaya gittim saat 22:03 gibi ATM den parayı gönderdim sonraki gün havale onay aldı ve ondan sonra siparişiniz onaylandı yazıyor 2 günden beri hiç bir gelişme yokMerhaba, sipariş durumunuz ne olarak gözüküyor? Benimkisi henüz kargo aşamasına gelmiş değil.