1650S Kaça Satılır?

4 iyi fiyat olur bence hocam, kartların ucuzladigi bu zamanda.

4 iyi fiyat olur bence hocam, kartların ucuzladigi bu zamanda.
hocam kartı satıp r5 5600g'ye geçiş yapacağım sadece lol tarzı oyunlar oynadığım için, elimdeki ramler ile de iyi bir performans alacağımı düşünüyorum sen ne dersin?

hocam kartı satıp r5 5600g'ye geçiş yapacağım sadece lol tarzı oyunlar oynadığım için, elimdeki ramler ile de iyi bir performans alacağımı düşünüyorum sen ne dersin?
Mis gibi olur hocam zaten lol , cs go gibi oyunlarda sorun olmaz kesinlikle.

Sistem gayet güzel ekran kartını satıp apu almak mantıklı olmaz. Tabii ki karar sizindir. Ekran kartını 4.600-4.000 TL arasında satmayı deneyebilirsiniz.

Sistem gayet güzel ekran kartını satıp apu almak mantıklı olmaz. Tabii ki karar sizindir. Ekran kartını 4.600-4.000 TL arasında satmayı deneyebilirsiniz.
O fiyatlara kimse almaz diye düşünüyorum. 2 ay önce satsa olurdu dediğiniz fiyat.

O fiyatlara kimse almaz diye düşünüyorum. 2 ay önce satsa olurdu dediğiniz fiyat.
Rog modeli ve GTX 1650S alıcısı çıkabilir. RX 6500 XT tutulan bir kart değil. Hele ki PCle 3.0 kullanan çoğu kişi kolay kolay tercih etmiyor.

hocam borç var biraz, onu kapatıp apuya geçeceğim, 1650sler ucuz zaten şuanda alması kolay olur gelecekte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 bine alıcı var şuan ama 200-300tl fazlaya satmak bile iyi gelir bana

hocam borç var biraz, onu kapatıp apuya geçeceğim, 1650sler ucuz zaten şuanda alması kolay olur gelecekte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4 bine alıcı var şuan ama 200-300tl fazlaya satmak bile iyi gelir bana
Bence 4 bine alıcı varsa direkt sat hocam öbür türlü 1 ay ilanda bekleme olasılığı olur 4300 gibi fiyatlarda. Borcunuz acilse kesinlikle satın

Bence 4 bine alıcı varsa direkt sat hocam öbür türlü 1 ay ilanda bekleme olasılığı olur 4300 gibi fiyatlarda. Borcunuz acilse kesinlikle satın
çok acil değil ama bu gidişle fiyatları 4 altına düşer elimde kalır, dediğiniz doğru

vallaha benim de rx560 2gb ekran kartım vardı. 1700'e felan bırakmayı düşünüyordum 1 aydır ilanda bekliyor. 1500 - 2000tl para degıl acıkcası. 1700'e satacağıma tüm eski parçalarımı satmaktan vazgeçtim yan tarafa süs diye 1 tane daha bilgisayar yapıcam.

çok acil değil ama bu gidişle fiyatları 4 altına düşer elimde kalır, dediğiniz doğru
Ben de bir ay kullandığım 1650 yi satıyorum full garantili. Forumda 4.5 dan koy demişlerdi zamanında ama o iş öyle olmuyor işte satılmaz yani şimdi 3.5 a koydum bakalım

Geri