enokeno
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 652
Türkiye'deki İkinci El Eşyaları Al & Sat - Letgo
Çek, yükle, mesaj at, Letgo ile kolay al ve sat. Türkiye'nin en büyük ikinci el alışveriş platformuna katıl!
hocam kartı satıp r5 5600g'ye geçiş yapacağım sadece lol tarzı oyunlar oynadığım için, elimdeki ramler ile de iyi bir performans alacağımı düşünüyorum sen ne dersin?4 iyi fiyat olur bence hocam, kartların ucuzladigi bu zamanda.
Mis gibi olur hocam zaten lol , cs go gibi oyunlarda sorun olmaz kesinlikle.hocam kartı satıp r5 5600g'ye geçiş yapacağım sadece lol tarzı oyunlar oynadığım için, elimdeki ramler ile de iyi bir performans alacağımı düşünüyorum sen ne dersin?
Sistem gayet güzel ekran kartını satıp apu almak mantıklı olmaz. Tabii ki karar sizindir. Ekran kartını 4.600-4.000 TL arasında satmayı deneyebilirsiniz.hocam kartı satıp r5 5600g'ye geçiş yapacağım sadece lol tarzı oyunlar oynadığım için, elimdeki ramler ile de iyi bir performans alacağımı düşünüyorum sen ne dersin?
O fiyatlara kimse almaz diye düşünüyorum. 2 ay önce satsa olurdu dediğiniz fiyat.Sistem gayet güzel ekran kartını satıp apu almak mantıklı olmaz. Tabii ki karar sizindir. Ekran kartını 4.600-4.000 TL arasında satmayı deneyebilirsiniz.
Rog modeli ve GTX 1650S alıcısı çıkabilir. RX 6500 XT tutulan bir kart değil. Hele ki PCle 3.0 kullanan çoğu kişi kolay kolay tercih etmiyor.O fiyatlara kimse almaz diye düşünüyorum. 2 ay önce satsa olurdu dediğiniz fiyat.
hocam borç var biraz, onu kapatıp apuya geçeceğim, 1650sler ucuz zaten şuanda alması kolay olur gelecekteSistem gayet güzel ekran kartını satıp apu almak mantıklı olmaz. Tabii ki karar sizindir. Ekran kartını 4.600-4.000 TL arasında satmayı deneyebilirsiniz.
4 bine alıcı var şuan ama 200-300tl fazlaya satmak bile iyi gelir banaO fiyatlara kimse almaz diye düşünüyorum. 2 ay önce satsa olurdu dediğiniz fiyat.
Bence 4 bine alıcı varsa direkt sat hocam öbür türlü 1 ay ilanda bekleme olasılığı olur 4300 gibi fiyatlarda. Borcunuz acilse kesinlikle satınhocam borç var biraz, onu kapatıp apuya geçeceğim, 1650sler ucuz zaten şuanda alması kolay olur gelecekte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4 bine alıcı var şuan ama 200-300tl fazlaya satmak bile iyi gelir bana
çok acil değil ama bu gidişle fiyatları 4 altına düşer elimde kalır, dediğiniz doğruBence 4 bine alıcı varsa direkt sat hocam öbür türlü 1 ay ilanda bekleme olasılığı olur 4300 gibi fiyatlarda. Borcunuz acilse kesinlikle satın
Ben de bir ay kullandığım 1650 yi satıyorum full garantili. Forumda 4.5 dan koy demişlerdi zamanında ama o iş öyle olmuyor işte satılmaz yani şimdi 3.5 a koydum bakalımçok acil değil ama bu gidişle fiyatları 4 altına düşer elimde kalır, dediğiniz doğru